Başka müttefike dönmek kolaymı.
Her şeyin abd, israil yapımı.
Tankın, reon, jeeplerin, uçağın, topun, füzen hepsi 2 ayda çalışmaz hale gelir, yenisini başka müttefikten hangi parayla alacan, öğrenecen, kullanacan.
Başka müttefike dönmek kolaymı.
Her şeyin abd, israil yapımı.
Tankın, reon, jeeplerin, uçağın, topun, füzen hepsi 2 ayda çalışmaz hale gelir, yenisini başka müttefikten hangi parayla alacan, öğrenecen, kullanacan.
Kendi yaptığımız tüfekler, on kurşu. atınca ısınıp, sıkışıyor
Çelik var, çelikçik var
Eğer herşey teknikte gizli ise aylık, haftalık, günlük,240 dk'lik bir direnç yakalamisim RTE nin konuşması bu tekniği bozmamali. Güne yükselişle başlaması pek birşey değiştirmez çünkü bar kapanışı önemli.cuma günü %20 den 13 e 16 ya 14 e falan gitti gitti geldi dolar. Duruldu yani. Dolarla ilgili çok düşer falan yorumu asla yapmam. Dolar ya yataya alır ya da yukarı gider genelde. İstisnadır ardı ardına düştüğü. İnşallah yanilmayiz. Hayırlısı olsun.
hocam rize konuşmasını dinlemişsin umarım bende şortum yanlış anlama beni inş yanılırım
Dün rizedeydi sanırım. Bugün Ordu'da. Yarın dusecekse düşecek bu meret. Ya da biz zarar edecez. Ama abi işte grafikler içinde 2001 krizi dahil herşey var. Dün seans içi haftalığı yolladım kriz bitti dedim 0.60 Kr birden geri döndü. Aylık günlük 240 hepsinde de direnç var dün gece kapanış itibariyle. 5.80 - 6 falan benim hederim. 4.51 demiyoruz artık şu durumda.
Yer İmleri