Sayfa 130/197 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1573 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Kasabanın hanına bırakılan iki eşek dertleşiyormuş:

"benim sahibim çok iyidir. çok yük yüklemez, arpayı-samanı bol verir, hiç eziyet etmez, her gün tımar eder çok memnunum "demiş,

diğer eşek: "ahh ahh kardeş benim sahibim bana çok eziyet eder, ağır yük taşıtır, yemimi az verir, bana doğru dürüst bakmaz "deyince

öteki eşek: "bu adamın kahrını niye çekiyorsun arkadaş, bırak çık, benim sahibim seni de alır, sana da bakar " demiş,

diğer eşek: "sahibim beni çoğu zaman evin avlusuna çeker. yine böyle bir günde, evin hanımına bağırıp çağırıyor, dövüyordu.

bir ara hanımına "bir daha dediğimi yapmazsan seni bu eşeğe şaaptıracam" dediğini duydum. işte bu nedenle bunca eziyeti çekiyor, kaçıp gidemiyorum, benim beklentim var anlayacağın demiş.

Aradan yıllar geçmiş, bu iki eşek yine karşılaşmış ve eziyet gören eşek diğerine demiş ki teklifin hala geçerli mi diye sormuş. Öteki eşek ne oldu ki hani senin beklentin vardı deyince eziyet gören eşek demiş ki sahibimin karısı artık yaşlandı çok da kilo aldı.

Geçen gün sahibim seni şaapacağıma ahırdaki eşeği şaaparım dedi de ondan sordum demiş.

Ahhh pkart Ahhh. ‼️‼️‼️‼️‼️

2.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Kasabanın hanına bırakılan iki eşek dertleşiyormuş:

"benim sahibim çok iyidir. çok yük yüklemez, arpayı-samanı bol verir, hiç eziyet etmez, her gün tımar eder çok memnunum "demiş,

diğer eşek: "ahh ahh kardeş benim sahibim bana çok eziyet eder, ağır yük taşıtır, yemimi az verir, bana doğru dürüst bakmaz "deyince

öteki eşek: "bu adamın kahrını niye çekiyorsun arkadaş, bırak çık, benim sahibim seni de alır, sana da bakar " demiş,

diğer eşek: "sahibim beni çoğu zaman evin avlusuna çeker. yine böyle bir günde, evin hanımına bağırıp çağırıyor, dövüyordu.

bir ara hanımına "bir daha dediğimi yapmazsan seni bu eşeğe şaaptıracam" dediğini duydum. işte bu nedenle bunca eziyeti çekiyor, kaçıp gidemiyorum, benim beklentim var anlayacağın demiş.

Aradan yıllar geçmiş, bu iki eşek yine karşılaşmış ve eziyet gören eşek diğerine demiş ki teklifin hala geçerli mi diye sormuş. Öteki eşek ne oldu ki hani senin beklentin vardı deyince eziyet gören eşek demiş ki sahibimin karısı artık yaşlandı çok da kilo aldı.

Geçen gün sahibim seni şaapacağıma ahırdaki eşeği şaaparım dedi de ondan sordum demiş.

Ahhh pkart Ahhh. ‼️‼️‼️‼️‼️
    Ne güldüm allahta seni güldürsün )))

3. Evet spk'ya bugünkü işlemler ile ilgili bir şikayette daha bulunalım hem de bizim tahtayı brüt takas değil ancak günde 4 kere işlem yapmak falan paklar

4. Evet şikayetlerimizi yaptık hayırlı olsun

5. Hakikaten bu nedir ya Allah aşkına ‼️‼️
    Bir kağıt gün içinde iki defa zirveyi zorlayıp 64'e kadar geri çekilir mi, gün bitmedi belki de tabana oturacak, hiç utanmanız yok mu sizin?
    Nasıl bir doymazsınız, nasıl bir ahlakınız var, nasıl bir inancınız car, yuuuhhh olsun ervahınıza.

6. Endeks biraz daha salar sonra iş bankasini bekleriz sonra verdiklerini geri alma sürecine gireriz zor aliriz orasi ayrı, en son mayacilar ortaya çıkarsa pkart yukselir

7. Sayın TA nın dediği 61 desteğine geldik sayılır bakalım tutulabilecek miyiz

8. göl kıyısında bekliyorum ağaç oldum onunda..bu gidişle göl kuruyacak...

Sayfa 130/197 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •