Sayfa 130/199 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Sürekli soru geliyor.
    Başlığın adına yakışan olsun bağri
    Endekisi tutuyorum
    Gerçi yarış esnasında neyi tutarsam elimde kalıyorda du bakalım bu sefer nolcuuk

2. Neyise gırgırı şamatayı bi kenara bırakıp piyasaya bakalım.
    Bugün düşüş bekliyordum ama olmuyor, enteresan

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İtrail kafaya koyduysa yükseltir.
    Deki niye,
    Çünkü
    Allah onları üstün kılmış

Bakara 47.ayet

Ey İsrâiloğulları! Size ihsân ettiğim nimetlerimi ve bir zamanlar sizi bütün kavimlere üstün kıldığımı hatırlayın!
    sen anlıyonmu bu işlerden

İşte o yüzdendirki Yahudi harici herkeze Goyim gözüyle bakarlar
    Goyim Yahudi inancına göre; hayvanlardan tekâmül etmiş insanlar demektir. Daha açık tabir ile Yahudiler, Yahudi olmayan insanların hepsini Goyim diye adlandırırlar. Bu inanışa göre, gerçek insanlar sadece Yahudilerdir. Goyimler ise köledirler. Yahudiler efendidir. Tüm Goyimler Yahudilere hizmet etmek için yaratılmıştır.

İsrail Savunma Bakanı Gallantın hayvanlarla savaşıyoruz. demeside bu sebeptendir

İnsan olarak görmezler
    Yahudilere göre Yahudi olmayanlar yok hükümdedirler. Gerekirse bir böcek veya yabani bir hayvan gibi yok edilmelerinde bir sakınca yoktur ve hatta bu gereklidir.
    Bu hasta kafalı iblisler ABD gibi gücüde yanlarına alıp neler yapabilirler tasavvur bile edemezsin

alıntıdır .

4. saat 14:16 hazırlıklar bitmek üzere sanırım .. seansın kalan kısmı şenlikli geçecek bence ...kısmet .. ytd .. bol şans herkese ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

palanın sistematiği :
    hissecileri çuvala doldurur bekletir

ama vilopta öyle değil

abd'de bir VERİ açıklanacak ise... 1 veya 2 gün öncesinden ŞORTÇUYU doldurur, sokuk vaziyette veriyi bekletir

düşünsene dün 1023500 den şortlamışsın

1036500... oyna bakalım nasıl oynayacaksan

6. Yanlış anlaşılma olmasın ben itrail yanlısı değilim
    Burda anlatmak istediğim gücü yukardan gelen bir kavim
    Oluşu

7. Şindi benim mahallede (malümunuz üzre sık sık konu komşu tüm mahalleliden arada bahsederim, etnik bi kalabalık bizim mahalleli denüşük bir yapıyla her şeşitten insan topluluğu mevcut oluşundan mütevellit) bi dene çok zengin biri var diğerlerinden bayağı bi zengin, otomatikman bu zenginlik mahallede bi tık ön plana çıkartıyo buna daha fazla özerklik doğmuş oluyo, halbukisi hiç sevmem ama konu komşu tüm mahalleli ile arada buluşunca he he deyip geçiştiriyorum. Napim herif güçlü (parasal açıdan)
    Yani
    Sevmesende güçlü güçlüdür yabcak bişii yok imkanları daha çok ve eli çok uzun
    Şaka maka benimde mahallede söz hakkım var ama güçlüyede sen güçsüzün diyemem, dersem. Sen sus fakir otur oturduğun yerde der madara eder

8. İsrâiloğullarına da Allah güc kuvvet vermiş
    Yabcak bişii yok

Sayfa 130/199 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •