Sayfa 131/1230 İlkİlk ... 31811211291301311321331411812316311131 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Warren Buffett Yatırım Stratejisi ve Uygulanabilirliği Üzerine Düşünceler

https://suphecikimse.blogspot.com/20...tejisi-ve.html

“Erdoğan: Merkez bankası sürekli gündeme getirilen faiz artırımını oldukça yüksek bir oranda gerçekleştirdi. Bağımsızlığın neticesini göreceğiz. Şu an benim sabır safhamdır, bu sabır bir yere kadar.”
    Yorum yapamıyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    “Erdoğan: Merkez bankası sürekli gündeme getirilen faiz artırımını oldukça yüksek bir oranda gerçekleştirdi. Bağımsızlığın neticesini göreceğiz. Şu an benim sabır safhamdır, bu sabır bir yere kadar.â€
    Yorum yapamıyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yahu hükümetin elinde olan kurumlarca ataması yapılmış olan birisinin hükümete muhalif olabilmesi imkanı olduğunu mu zannediyorsunuz siz cidden ? aslında o kişilerin "imkanı" da olmaz onlar kraldan çok kralcıdır.
    Nil Satis Nisi Optimum

4. bu konuyu baştan sona okudum, bir finans profesyoneli olarak geçen sene bu zamanlar gaza gelip aldığım yaklaşık 2.000 TL'lik hisse dışında borsa ile hiç işim olmamıştı.

bu ay itibariyle 15 kadar hisse de çok küçük tutarlarla alım yaptım.

imkan olursa her ay aynı tutarda alarak devam etmek istiyorum.

borsa yatırımına çok uzağım, ama aklımdaki tek bilgi uzun vadede kademeli alım yapmanın doğrusu olduğu yönünde.

36 yaş, başlamak için çok geç ama hiç başlamamaktan iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Del Piero Yazıyı Oku
    bu konuyu baştan sona okudum, bir finans profesyoneli olarak geçen sene bu zamanlar gaza gelip aldığım yaklaşık 2.000 TL'lik hisse dışında borsa ile hiç işim olmamıştı.

borsa yatırımına çok uzağım, ama aklımdaki tek bilgi uzun vadede kademeli alım yapmanın doğrusu olduğu yönünde.

Öncelikle hoş geldiniz. 36 yaş geç sayılmaz, tabii ki ne kadar erken olursa o kadar iyi...umarım her ay düzenli alım prensibinizi uygularsınız. Uzun vadeli hisse biriktirmek için ideal bir donemde olsak da, 1-2 yıl sürebilecek sancılı ve zor bir döneme hazırlıklı olmalı...pes etmemek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by Del Piero Yazıyı Oku
    bu konuyu baştan sona okudum, bir finans profesyoneli olarak geçen sene bu zamanlar gaza gelip aldığım yaklaşık 2.000 TL'lik hisse dışında borsa ile hiç işim olmamıştı.

Naçizane 15 hissenin çok fazla olduğunu düşünüyorum. İki haneli sayılara pek çıkmasın mümkünse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. yorumunuz için teşekkürler. biraz da deneme süreci aslında, daha detaylı inceleme fırsatı bulduktan sonra sayıyı azaltabilirim.

Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    Naçizane 15 hissenin çok fazla olduğunu düşünüyorum. İki haneli sayılara pek çıkmasın mümkünse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

teşekkür ederim, söylediğiniz gibi önümüzdeki 1-2 yıldan pek umutlu değilim ama uzun vadeli yatırım, geçici gelişmelerden bağımsız olmalı kanaatiyle başladım.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Öncelikle hoş geldiniz. 36 yaş geç sayılmaz, tabii ki ne kadar erken olursa o kadar iyi...umarım her ay düzenli alım prensibinizi uygularsınız. Uzun vadeli hisse biriktirmek için ideal bir donemde olsak da, 1-2 yıl sürebilecek sancılı ve zor bir döneme hazırlıklı olmalı...pes etmemek lazım.

Sayfa 131/1230 İlkİlk ... 31811211291301311321331411812316311131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •