Sayfa 131/460 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. [QUOTE=fener1907;590000]Avgyo ozgyo vakfn ......toplayıp kime sattiysa onlara satacak Riva nereden çıktı hayırdır yeniden arsa aldida haberimiz yok mu 2016 da satmadimi Riva arazisini

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönde
    melih arkadaş riva arazisi satıldığı dönem genelkurula katılıp soru sormuştu onun konusu geçti yani arsayla ilgili bir temenni yada öngörü geçmedi zaten o arsa konusu kapandı.
    bu arada diğer kağıtlardan metro yatırım ne kadar yüzdeye sahip olmuştu burdaki yüzdeyle diğer kağıtlardaki yüzde ne kadar bilen varsa yazarsa iyi olur

2. Ben ne yapacağımı söyleyim bu fiyattan itibaren her yüzde 10 luk çıkışta malımin üçte birini vereceğim. Çünkü dönüşte vermeye fırsat vermez ben sattıktan sonra mı beni ilgilendirmez .ne hali varsa görsün ben başka kulvarlarda rizkimi aramaya geçerim.

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. [QUOTE=ERCAN42;590012]
     Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Avgyo ozgyo vakfn ......toplayıp kime sattiysa onlara satacak Riva nereden çıktı hayırdır yeniden arsa aldida haberimiz yok mu 2016 da satmadimi Riva arazisini

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönde
    melih arkadaş riva arazisi satıldığı dönem genelkurula katılıp soru sormuştu onun konusu geçti yani arsayla ilgili bir temenni yada öngörü geçmedi zaten o arsa konusu kapandı.
    bu arada diğer kağıtlardan metro yatırım ne kadar yüzdeye sahip olmuştu burdaki yüzdeyle diğer kağıtlardaki yüzde ne kadar bilen varsa yazarsa iyi olur
    Riva falan yazmissinizda milleti yanlış yonlerdirmeyelim dedim yoksa yanlış anlamayalim

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Arkadaslar eksik bi bilginiz var rivayi satti gecen sene yada hi onceki sene,

63 milyona satti

Istirakine satti yani sirket bumyesinde olan diger sirkete

Ama su ki gosterdi gs ordaki araxisini milyarlara satti oradaki arqziler degerlendi

Neyse bu bilgileri de gozardi etmeyiniz

Diger arkadasin dedigi gibi daha onceki operasyonlarda metro sirketleri boyle ele gecirmismiydi buna bakmak lazim ??

5. Bu arada avgyo zaten onun sirketi

6. Galip'in ilk ele geçirdiği şirket eski adı Van Et idi. Şimdiki adı ile Van Gıda ama eski Van Et'i ele geçirdikten sonra zaman içinde ünvan değişikliğine ve iştigal alanını genişletip holdingleşmeye ve şimdiki şirketlerini halka arz yoluna gittiğini hatırlıyorum. Yanılmıyorsam Van Et Metro Holding'e dönüşmüştü. Daha daha sonra tekrar Van Gıda olarak eski Van Et'i tekrar halka arz etti.

Yani operasyonlarla Van Et'i ele geçirerek borsadaki ilk şirketine sahip oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Galip'in ilk ele geçirdiği şirket eski adı Van Et idi. Şimdiki adı ile Van Gıda ama eski Van Et'i ele geçirdikten sonra zaman içinde ünvan değişikliğine ve iştigal alanını genişletip holdingleşmeye ve şimdiki şirketlerini halka arz yoluna gittiğini hatırlıyorum. Yanılmıyorsam Van Et Metro Holding'e dönüşmüştü. Daha daha sonra tekrar Van Gıda olarak eski Van Et'i tekrar halka arz etti.

Yani operasyonlarla Van Et'i ele geçirerek borsadaki ilk şirketine sahip oldu.
    Nasil ele gecirdi kardes piyasadaki lotlarin % kacini ele gecirmisti,sinraki hareketi nasil oldu yil araligini soyler misin hatirliyorsan bi bakalim hareketlerine

8. A grubu ozellikli hisse yoksa sermayenin %51 ini ele geciren sirketi ele gecirir.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Sayfa 131/460 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •