Sayfa 131/655 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Doktorum, eyvallah şimdi gördüm VAKBN topiğinde uyarmışsın. Fakat yukarıda yazdığım gibi ben VAKBN lerimi dün akşam seans kapanışına doğru satmıştım. Yani anlayacağın iş işten geçmişti. Zaten sinirimden bugün Vakbn topiğine bakmadım bile. Pala'ya bildiğim bütün küfürleri saydırmakla meşguldüm Orucu da sakatladık bi de bu yüzden

Bu arada, ayıptır söylemesi, bugün bir miktar da YKBNK aldım 2.12 den. Orada da kısmi tecavüz gerçekleşti gerçi ama , ne dersin onda durumlar nasıl, ümitvar olalım mı?

Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Eyvah Dragon hata yaptın ; Seni uyardım satma diye Vakbnk larını. 2 gündür Akbnk ve Garan ları satmalarının sebebi; Vakıfbank almak içinmiş. Vakıfbank karı cok iyi geldi. Akyatırım bugun (Pala) Akbnk larını zararına verdi. Vakbnk aldı. Sonra tekrar Akbnk a gelir.Akbnk normalde 5.60 altına gelmezdi düşün. En fazla satan Pala 17 milyon lot 5.62 ortalama ile satmış. 4.58 ort. 8 milyon lot Vakbnk almış. İşbank almış. İşbank karı da iyi geldi.İşte size işin gercegi; Bazı yorumcular hala yabancı satıyor falan fiyorda cok gülüyorum ya. Bankalarda aynı 5 li gurup dönüp duruyor. Vakbnk da Ak yatırım satıs a gectigi gün ; girip Garan ve Akbnk alır. Bu usd degeri ve bu faizde Borsada para dısarıya gitmez, Dolaşır hisselerde, sürekli Trade.TÜM BUNLAR TAKAS TAKİP İLE SİZLERDE GÖREBİLİRSİNİZ.Hersey acık ve Net. Ben sadece gercekleri bildigim kadarıyla sizleri de uyandırmak için yazıyorum. Ytd.

2. Borsanın son düşüşten bu yana yukarı tepki vermeyen bankacılık hisseleri halen düşmeye devam ediyor. Her fiyattan ucuz diye ky cı tarafından sağlam ve güvenilir görülen banka hisseleri itina ike ky’cıya çakılıyor. Borsa artık bankaların kral olduğu dönemi bitirdi. Her zaman ki gibi ky da şimdi iş bitince altın bulmuş gibi sevinip banka hissesi alıyor. Bu borsa çok enteresan bir yer. Tamamen psikoloji ve algı. Paranın gücünün test edildiği ky’cının meze yapıldığı yer. Patron hisselerinden kazık ye, dön büyük derin tahtalara gir ordada dayak ye. Ne anladık bu işten. Sabırlı olurdan yılların geçer belki aldığın yerlete gelir ve sen lanet okur satarsın o alır başını gider. Neyse umarız bu yabancı dediğimiz ********ler döner gelir hep sağlam güvenilir dediğimiz banka hisselerine tekrar girerler. Tersi olursa bize sağlam girecek😂😂😂

3 aylık takas

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    DRAGON'un (yani benim) dün kapanışa doğru VAKBN yi zararına satıp bugün sabah AKBNK alması
    yok artık bende dün 4,57 den vakıfı satıp 5,67 den akbank alan bahtsız bedeviyi bir tek kendim sanıyordum.

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. [IMG][IMG][/IMG][/IMG]

Yabancı takas analizinde, yabancıların çıkış yaptığı
    hissenin en başına ne yazık ki Akbank oturmuş durumda.

Ancak; yabancılar hisse satıp borsadan çıkıyor gibi görüntü verirken
    diğer tarafdan viop'ta endeksin yükseleceği yönünde pozisyon alıp kaldıraçlı işlem yapıyorlar mı ?
    Şayet yapıyorlar ise hedefleri nedir ? kafamda da böyle de deli sorular var
    Son düzenleme : karayel09; 09-05-2020 saat: 23:39.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6. Bu seferde Vakıfı satıp ak almayın bekleyin bari; Akbnk 5.67 yi gecebilirse 5.76-77 olur. Vakbnk satıs yedi Akbnk alısda

7. Ykb robot vakıf satıp Ak alıyor şuanda

8. Ykb robot vakıf satıp Ak alıyor şuanda, yani cumanın tetsini yapıyorlar

Sayfa 131/655 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •