Akant printaş daha önce mürekkep üretiyordu ve borsaya bu faaliyetle açıldı daha sonra bu işleri tesisleriyle birlikde sun chemical a arsayla birlikte sattı.genel kurul yada yönetim kurulu tekrar toplandı ve printaşın faaliyet konusunu oto boya ve gereçleri olarak değiştirdi.yani demek istediğim mürekkep işinden boya işine geçti aynı şirket.keşke mürekkep işine davam etseydi.
Ne kadar alacaklı var ise hacizi var
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İcra dairesi her sene satışta gelip alan yok
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
orda kapalı kapılar arkasında nasıl bir anlaşma yapıldı.ne oldu onu bizler bilemiyoruz.türkiyede nerdeyse sayılı üretim yapan bir tesis hangi akla hizmet tüm makine teçhizatları ve müşterileri ile satıldı şirket patronlarının veya yöneticiler menfaatleri neydi hep sorular.o kulvarda devam etselerdi şu an sun gibi iyi bilanço açıklayan bir firma olurdu.onu geçelim aynısı nippon ile yapılan anlaşma 2013 üretimleri kat ve kat artmışken birden bu üretimde bitti .kimbilir kimlere sattılar .hep gizli anlaşmalar kanunun boşluklarından faydalanıp bizlere olan oluyor .şimdiki seneryo ne olucak metal ediyorum umarim aklimdan geceni yaparlar bizlerde kurtuluruz.
yok 2onur2 fazla vaktim olmadi.gecen gecerken fabrikanin ordan ugradim.bekci burda uretimi yok kendileride buraya gelmezdedi.benim 6 adet firmaya kiralik vermişler.fabrikanın arka kısmına 2 adet.üretim silosu yenilemişler muhtemelen bunların mikrotaş mikronize diye firmaları var o üretim yapıyor.diğer taraflar depo olarak kullanılıyor.birde burhan pazarlama diye tabela vardı şimdi duruyormu bilmiyorum.yani durum bu zaman da doluyor.şafak 10 sanırım..
Yer İmleri