Sayfa 132/195 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Yapı kredi bankası kendilerinden beklemediğim hareketleri yapıyor.Para piyasası fonunu sattım ve OKT alım emri verdim.OKT t1 işlem gerçekleşeceği için alım emrini devreye aldı ve emir verdiğim tutarı bir günlük ybl fonuna bağladı.T1 işleminde bile zarar ettirmedi.Diğer bankalarda işleyiş nedir bilmiyorum ama güzel bir hamle.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Merhaba,
    Burgan bende %17.5'ten repoya attı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. işbankası 20.94
    1 puan düşmüş

3. Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim. Hatta bu ilk mesajım olacak

Paramın değerini korumak için devletle savaşmaktan yoruldum resmen. Artık korkar hale de geldim açıkçası. Öyle fantastik fikirler üretiliyor ki ne yapacağımızı bilemez hale geldik. PPF'lerin hali ortada, Eurobond fonları belki mantıklı olabilir, ancak çok uzun sürede normal döviz alımına göre avantajlı hale geliyorlar.

Birikimlerimi sistemde tutma konusunda ciddi çekincelerim oluşmaya başladı. Gidişata göre birikimimin büyük bir kısmını fiziki altın ve fiziki dövize çevireceğim. Borsa kağıtlarına ve BES'e uzun vadeli oldukları için şimdilik dokunmayacağım. Bitcoin 3200$ seviyerinde iken portföyümün %10'luk bir kısmını BTC'ye çevirip donanımsal cüzdana atmıştım zaten.

Gereğinden fazla mı endişeleniyorum acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Anl 5,001686
    Garanti %0,0539
    Anl 19.85 sanki

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Anl 19.85 sanki
    Öyle ise mevduat daha iyi...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Öyle ise mevduat daha iyi...
    Bi kaç gün bakmak lazım..karşılaştırıp karar verilmeli

7. Finans 22.20

8.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Yapı kredi bankası kendilerinden beklemediğim hareketleri yapıyor.Para piyasası fonunu sattım ve OKT alım emri verdim.OKT t1 işlem gerçekleşeceği için alım emrini devreye aldı ve emir verdiğim tutarı bir günlük ybl fonuna bağladı.T1 işleminde bile zarar ettirmedi.Diğer bankalarda işleyiş nedir bilmiyorum ama güzel bir hamle.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diğer bankalarda da aynı şekilde genelde. Alışta değerleme genelde PPF de oluyor. Fakat satışya değerleme yapılmıyor diye biliyorum.

Sayfa 132/195 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •