Sayfa 134/925 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://eksisozluk.com/2019-yaz-otel...?a=popular&p=1
    Dudu abi tatil düşünüyorsan burayı oku bence küvete su doldurmak daha mantıklı sanki
    Ne tatili.. Dudu abi son mesajında emekli maaşının yetmediğini Aç olduğunu yazmıştı.
    Domatizi bile taneyle alıyor artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://eksisozluk.com/2019-yaz-otel...?a=popular&p=1
    Dudu abi tatil düşünüyorsan burayı oku bence küvete su doldurmak daha mantıklı sanki
    Benim yerim belli Bahri luks sevmem, hersey dahil otellere gitmem, 10 sene oldu onlari birakali.
    Ben Palamutbuku gibi ortadirek tatil yerlerini severim, yine oraya rezervasyon yaptirdim, apartta kalirim kendi yemegimi kendim yaparim en azindan kahvaltiyi evde kendim zevkime gore hazirlarim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim yerim belli Bahri luks sevmem, hersey dahil otellere gitmem, 10 sene oldu onlari birakali.
    Ben Palamutbuku gibi ortadirek tatil yerlerini severim, yine oraya rezervasyon yaptirdim, apartta kalirim kendi yemegimi kendim yaparim en azindan kahvaltiyi evde kendim zevkime gore hazirlarim.
    Syg,
    Ben BÜK APART/PANSİYON da (Sezer ÇETE nin yerinde) kalıyorum Palamutbükünde her sene (Mavi Otelin hemen yanı...bükün en sol tarafı denizi karşına aldığında)...Temmuz başının ilk haftası...

Belki karşılaşırız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Ben BÜK APART/PANSİYON da (Sezer ÇETE nin yerinde) kalıyorum Palamutbükünde her sene (Mavi Otelin hemen yanı...bükün en sol tarafı denizi karşına aldığında)...Temmuz başının ilk haftası...

Belki karşılaşırız...
    Ozelden haberleselim.

Ayni donemlerde orada olacagiz sanirim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Geçen sene 2600 e gittiğim otele şikayet maili attım 6500 neye göre bir fiyatlama diye. Aradılar, işte şu bu. Venezuela mı orası dedim, kapattım. Sonra geri aradılar 4.000 e bağladık işi. Bu otel fiyatları yok mu enflasyon hesabında

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Geçen sene 2600 e gittiğim otele şikayet maili attım 6500 neye göre bir fiyatlama diye. Aradılar, işte şu bu. Venezuela mı orası dedim, kapattım. Sonra geri aradılar 4.000 e bağladık işi. Bu otel fiyatları yok mu enflasyon hesabında

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynısını markette denemek lazım yada pazarda
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7. Bir de patlıcan, biber fiyatları da önemli

8. bu başlıkta RXPU ile beraber asgari ücret artışının işsizliği arttıracağını anlatmaya çalışmıştık. tekrar aynı tartışmayı açmak istemiyorum.

ama verdiğim pompacı örneği hayata geçmeye başlamış bile; https://www.sondakika.com/haber/habe...nemi-11692668/

muhtelemen otomasyon ve sigortasız göçmen çalıştırma diğer sektörlerde de hızla artacaktır...

Sayfa 134/925 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •