alım yerin yukarılar ise birşey diyemem yoksa bu fiyat lar için kimse kimseye neden aldın diyemez . geçen 30000 lot aldım 8000 kar ile verdim .5.75 40000 lot aldım tekrar .akmaz kokmaz kafa dinginliği için mükemmel bir kağıt insin insin 5.00 liraya iner uzuncu isen bulunmaz kağıt günü birlik al-satçı isen verem eder insanı.o kadarda ağlanacak öldük bittikçi bir kağıt değil arkadaş
Valla kafam güzel bi 10 bin lot aldım doktor 61 den düşerse suç senindir çıkarsa ben demiştim
Sevgili Dragon; 5.56 yazacagıma 4.56 yazmışım. Ben genelde 4 hissedeyim. Vakbnk, Isctr, Tskb,Thyao, Akbnk ı bugun girdim . 6.60 altı herzaman alınır. Bugun şunu gördümkü, Artık Bankalar a girmeyebaşladılar. Mevduat lardaki Dılar da cözülmeler başladı.Hayırlısı. Anakagıdım Vakbnk
5.60 altı herzaman alınır. Ana destek 5.60, direncler 5.67 gecetse 5.76-80 e kadar BUY. Kısavadeli hedef: 6.20
Bugün bankaların tepki verme isteğine karşılık akbankın deli hacimle 5.62 altında gelene gidene alım fırsatı vermesi hiç hoş olmamış. Kullanmadığım bi akbank hesabım vardı. Yarın gidip kapatacağım açıklama olarakta borsadaki durumundan dolayı diyeceğim. Öyle uyuz oldum
Endeks 50 günlük ema üstünde kapatırken akbank 5 günlük emayı geçemiyor. 5.63
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri