Sayfa 134/655 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Doktorum hatlar karışı galiba. Akbnk demiş Sercan

Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Aman Sercan’ kardeşim sakın girme sadece 4.56 iyi alım yeri idi ben girdim aldım . Chivas 25 yıllık parasını aldım.Biraz bekle Sana da Rakı parası benden.

2.  Alıntı Originally Posted by keriz Yazıyı Oku
    an itibari ile bu batık bankanın ben ve benim gibi aptal ve keriz (akbank hissesi alanlar içindir) yatırımcıları; kanserli hasta gibi ölümü bekliyor, her gün eriyip gidiyoruz.
    Borsa da olup da elinde bu batık banka hisse olmayanlar ise; mutlu sevinçli ve ama en önemlisi umutlu her gün yeni yükseliş ve tavanlar ile coşuyorlar.
    Bazı şakşakcılarımızda suçu robota atıyor, petrol yükselsinde? gelsinler bu batık bankayı alsınlar hayali ile bizimle dalga geçiyor.
    Ya aklı olan kişi bu hisseyi alırmı? Bu hisse bitmiş, artık ne kendine ne başkasına hayrı olmaz. Kanser olmuş her gün eriyor
    Uzun zamandır borsadayım değişik hisselerde çok büyük zararlarda ettim. Ben bu batık banka gibi kötüsünü görmedim. Hep düşüyor, borsa yükselirkende düşüyor, bankacılık endeksi yükselişinde de düşüyor, zaten endeks kırmızı iken nasıl şaha kalktığının bahsini bile etmiyorum.
    Bana sorsalar peki uzun zamandır borsadasın kısaca borsayı özetle diye sorulsa vereceğim cevap budur; BORSA AKBANK hissesinin her halükarda satıldığı, geri kalan tüm hisselerin yükseldiği bir kumarhanedir diye veririm cevabımı. Allah bu batık hissede yakalanan ben ve benim gibi yatırımcılara yardım etsin, geri kalanlara yardım etmesine gerek yok zaten diğer hisseler normal mecrasında yürüyor,
    alım yerin yukarılar ise birşey diyemem yoksa bu fiyat lar için kimse kimseye neden aldın diyemez . geçen 30000 lot aldım 8000 kar ile verdim .5.75 40000 lot aldım tekrar .akmaz kokmaz kafa dinginliği için mükemmel bir kağıt insin insin 5.00 liraya iner uzuncu isen bulunmaz kağıt günü birlik al-satçı isen verem eder insanı.o kadarda ağlanacak öldük bittikçi bir kağıt değil arkadaş

3.  Alıntı Originally Posted by Doctors finance Yazıyı Oku
    Aman Sercan’ kardeşim sakın girme sadece 4.56 iyi alım yeri idi ben girdim aldım . Chivas 25 yıllık parasını aldım.Biraz bekle Sana da Rakı parası benden.
    Tmmdır doktor abi.. Allah kabul etsin.. Çok batağı var herhalde hiç tepki vermemiş amele kağıdı olmuş çıkmış

4.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Doktorum hatlar karışı galiba. Akbnk demiş Sercan
    Banka hissesi demek rakı parası demek zaten neden karışsın.. Doktorun ufku geniş viski parasını çıkarmış

5. Valla kafam güzel bi 10 bin lot aldım doktor 61 den düşerse suç senindir çıkarsa ben demiştim

6.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Doktorum hatlar karışı galiba. Akbnk demiş Sercan
    Sevgili Dragon; 5.56 yazacagıma 4.56 yazmışım. Ben genelde 4 hissedeyim. Vakbnk, Isctr, Tskb,Thyao, Akbnk ı bugun girdim . 6.60 altı herzaman alınır. Bugun şunu gördümkü, Artık Bankalar a girmeyebaşladılar. Mevduat lardaki Dılar da cözülmeler başladı.Hayırlısı. Anakagıdım Vakbnk

7. 5.60 altı herzaman alınır. Ana destek 5.60, direncler 5.67 gecetse 5.76-80 e kadar BUY. Kısavadeli hedef: 6.20

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Bugün bankaların tepki verme isteğine karşılık akbankın deli hacimle 5.62 altında gelene gidene alım fırsatı vermesi hiç hoş olmamış. Kullanmadığım bi akbank hesabım vardı. Yarın gidip kapatacağım açıklama olarakta borsadaki durumundan dolayı diyeceğim. Öyle uyuz oldum

Endeks 50 günlük ema üstünde kapatırken akbank 5 günlük emayı geçemiyor. 5.63
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 134/655 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •