Originally Posted by
swanp1
Hani şu 22 yi gördüğünde neden vermedin diyemler varya onlara 1 çift sözüm olacak . Ya siz borsacı degil kumarcısınız yada borsanın b sinden anlamıyorsunuz dönelim 22.40 oldugunda .....
1907 de tam 10 dak durdu nedenmi çünkü kuruluş yılı idi .
Burası 22.40 çok güçlü bir dirençti burayı bir çırpıda geçmesi borsanın kuralına aykırı
O hafta öyle naçlar vardı fenerin ankara gücüne katılması milyonda bir ihtimaldi onu becerdiker
Sonra derbiler vardı . Hani en büyük fenerdi ya o ünvanıda yıktılar GS ezdi geçti .
Sonramı TS macı vardı kupa maçı kim derdiki satılmış E.Y. İstifa ettiği yerde antrenör olarak çıkacak . Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok böyle bir şey .
Ts macında top çevirdiler ve berabere bıraktılar yenilgi yok . Kadıköyde 1 .0 fenere tur attırır. Boş kaleye atmadılar nedenmi E.Y hiç bir futbolcu sevmiyorda ondan .
Ali koç E.Y tamamen bitirmek bir daha kadıköyde statın çevresindede gezmesin diye
Çünkü Ali koç gönderse bu taraftar ( satılmış ) E.Y . Tıvıtırda T.T yaptılar sosyal medyada olmazsa olmaz ilan ettiler .
Sorarım size bu kadar beklentiye göre 22.40 geçilince .Ankara gucu macı alınsa 29 . G.S maçı alınsa 39 .00 .Ts zirat kupa maçında Alınsa şu an 50 tl idi .
BUNUN İÇİN SATMADIM
Şimdide satmay niyetim yok yine liğ de 3 lük garanti . İyi bir hocayla .
TS (zirrat kupası ve ligin intikamı yine alınacak )
33 hafta beklentim yine .30.xxx
Yer İmleri