Sayfa 136/616 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Maaşallah Kocaeli'li Kartal Buranın 7/24 nöbetçisi gibi. Kağıt 2.69 kapatmış, kartal41 yazmamış merak etim, Ne oldu acaba bu kartal'a dedim.... Kartal, topikte ama yazmıyor artık.Çok iyi düşünmüşsün bence de yazma. 2023 bekle, 27 ay sonra doya doya yazarsın. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Maaşallah Kocaeli'li Kartal Buranın 7/24 nöbetçisi gibi. Kağıt 2.69 kapatmış, kartal41 yazmamış merak etim, Ne oldu acaba bu kartal'a dedim.... Kartal, topikte ama yazmıyor artık.Çok iyi düşünmüşsün bence de yazma. 2023 bekle, 27 ay sonra doya doya yazarsın. ytd
    Bence dalga geçme hakkınız ancak hisse bir aya kadar 4,69 kapatırsa mümkün. Sayın Kartal ne yazıyorsa doğru yazıyor hisseyi kötülüyorsa sebebi var bende zarardayım ve hak veriyorum kendisine benimde aklımdan geçen şeyleri yazıyor. Polemik olmasın ama ben şahsen zararım çıksın diye bekliyorum sadece burada, el mahkum yani karı çoktan unuttum. En azından başkaları da bizim gibi yanmasın. Vay efendim elinde hisse var nasıl kötülersin filan falan o ayaklara hiç girmeyelim. Hisse kötü patronları kötü niyetli bunu biliyoruz.

3. #polho nun zamanı geldimi?
    01/2015 kur 2.34 bugün 8.70
    1.5 milyar denilen yatırım bugün 5.57 milyara çıkar. Bunun karşılığında #dapyapı 10 milyar tahsilat yapmalı. Bunun %34 yani 3.4 milyarı bizim
    #polho nun PD si 2 milyar Hahaha https://t.co/ufwvB1L4ua
    Son düzenleme : rsefer; 24-09-2021 saat: 09:14.

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Maaşallah Kocaeli'li Kartal Buranın 7/24 nöbetçisi gibi. Kağıt 2.69 kapatmış, kartal41 yazmamış merak etim, Ne oldu acaba bu kartal'a dedim.... Kartal, topikte ama yazmıyor artık.Çok iyi düşünmüşsün bence de yazma. 2023 bekle, 27 ay sonra doya doya yazarsın. ytd
    Sen 3 kademe yukarısına sevinmiş sin burda yazacak öyle çok şey varki kimse sesini çıkarmiyo kamil abi yazarken kağıt 4 gecti o yazılari okuyupta ne atlayanlar olmuştur tam o sırada patron malı yıgdı yatirimciya borsa yükselirken çoğu kağıt %100geçmişken artış yapmisken biz %50 indik bunu yerine koy bakalım nasıl koyacan herkes sussun bakalım adamlar hergün aylarca al gülüm ver gülüm yapsin sende seyret bu kagit küçük yatirimcinin kağidi degil söylim saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by rsefer Yazıyı Oku
    #polho nun zamanı geldimi?
    01/2015 kur 2.34 bugün 8.70
    1.5 milyar denilen yatırım bugün 5.57 milyara çıkar. Bunun karşılığında #dapyapı 10 milyar tahsilat yapmalı. Bunun %34 yani 3.4 milyarı bizim
    #polho nun PD si 2 milyar Hahaha https://t.co/ufwvB1L4ua
    Hicde öyle olmuyu bu isler göreceksin gözünle ozaman tamam hisse gitmedimi dolar isterse 10 olsun dolar bak 8.85 gecti 9 da olur ama bize bişey düşmez

6. polhoş'un , "cio" ceo su yine konuşma yapacak gibi duruyor. polhoşun bi ayağı "kalk gidelim diyor, öteki ayağı mok yeme otur otur oturduğun yerde "demekte. Ben yine de bi beklenti içinde değilim, hayırlısı bakalım.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar kağıdın toplandığını düşünüyor ancak,spek Kağıt aşağı düştükçe toplayamaz. kağıt aşağı düştükçe kağıtta zararda olanlar maliyet düşürmek için kağıt alır. kağıt yukarı doğru toplanır, zararı kurtaran kağıtta bi dakika durmaz.Bu yüzden kağıdın toplandığını düşünmüyorum.ytd
    Hisseyi ky ne indirebilir ne çıkarabilir..zaten takaslarda da cepten cebe yapan kurumlarin hisseyi iki aşağı bir yukari yaptığı anlaşılıyor.
    Bu sekilde sadece usananlarin malini alir ve cok ucuz diyenlerden bir tutam kazanir...Bu hisseye yüklü miktarda almak icinde kimse bu kadar kepazelikten sonra gelemiyor...Yani hissede sadece kendileri var...( bence )
    Hisseye çok degil ufak bir operasyon cekse kimse kalmayacak . O kadar tiksindirdiler...
    borsamiz ucuz...bu hisse borsamizdan da ucuz...isteseler 7 lira 9 lira arasi dünya kadar mal bosaltabilecekken.... bu kadar sinek s2cek kadar capsizlik anlaşılır gibi degil

8.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Hisseyi ky ne indirebilir ne çıkarabilir..zaten takaslarda da cepten cebe yapan kurumlarin hisseyi iki aşağı bir yukari yaptığı anlaşılıyor.
    Bu sekilde sadece usananlarin malini alir ve cok ucuz diyenlerden bir tutam kazanir...Bu hisseye yüklü miktarda almak icinde kimse bu kadar kepazelikten sonra gelemiyor...Yani hissede sadece kendileri var...( bence )
    Hisseye çok degil ufak bir operasyon cekse kimse kalmayacak . O kadar tiksindirdiler...
    borsamiz ucuz...bu hisse borsamizdan da ucuz...isteseler 7 lira 9 lira arasi dünya kadar mal bosaltabilecekken.... bu kadar sinek s2cek kadar capsizlik anlaşılır gibi degil
    Aynen böyle usta kurtaralim o kadar çok alinacak kağit varki hiç bisey bilmiyosan koy bankalara borsa yükselince zaten kazanacaksın

Sayfa 136/616 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •