Originally Posted by
Alidelta
Uyarı için teşekkür ederim.. Bizler elli yaşı aşmış piyasada çok olay görmüşler olarak her zaman ürkek bakarız.. Dalgalı ortama gireceğimiz malum, seçim sonrası kur şoku ihtimali malum.. Velhasıl çok bilinmeyenli bir denklem var önümüzde.. Allahtan artık piyasadan kazanarak bir yerlere geldiğimiz için her aksiyona hazırız.. Foruma katkısı olan tüm ortakların yeni yılı kutlu olsun,sağlıklı mutlu nice senelere.
Nacizane hatırlatma diyelim, fazlası haddimize değil. 
asgari ücret zammı,eyt,doğalgaza indirim haberleri(istanbul bazında belediye sıkıştırma maksatlı),elektirikde indirim haberleri...
Cahil bir yatırımcı olarak hiç iyi şeyler olmuyor. Bunlara karşı değilim yanlış anlaşılmasın. ama bunların da bir getirisi goturusu olacak. Seçim startı da verilirse seyreyle çümbüşü. Ben kendi şahsi olarak bir dolar şoku bekliyorum.şu an kabul edin veya etmeyin memleket de en ucuz kalan şey doviz. bes im altın ve döviz ağırlık lı olarak bıraktım, yeni bir konut projesine de girdim. ona da bacanak dolayısyla %20 karlı giriş yaptığım için girdim, daha proje başlamadı. bitmiş konut da mantıksız geliyor. kalan nakit ile de şişe haricinde kağıt almıyorum(bist 30 dışına çıkmıyorum). bizler 70 li yıllar kuşağı olduğumuz için biraz temkinliyiz yada ben temkinliyim. sizerin de temkinli olmasını tavsiye ederim. enflasyon ortamında çok para dağıtılır ama sonra hepsi geri kasaya döner.
fiziki candır her zaman.
Herkese tekrar dan Mutlu ve Bol kazançlı, Kayıpsız bir 2023 dilemek isterim. Ama bana hiç de oyle gelmiyor. Allah Hepimizin yardımcısı olsun
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bir umuttur yaşatır insanı, Aldım Elime sazımı....
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Yer İmleri