Sayfa 136/498 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 3978 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

paydaşların yeni yılını kutlar sağlıklı bir 2023 dilerim.40 üzeri yeni yıl için guzel .2023 3 haneli rakamların kapısını açar inşallah.

2. Yeni yılda sağlık ve esenlikler dilerim. Sevdiklerinizle birlikte dileklerinizin gerçekleşeceği mutlu bir yıl olur inşallah.

3. 2023 yılı hepimizin gönlüne göre olsun.Sağlıklı mutlu, bol kazançlı günleri her zaman yaşalım.

Güzel ülkemin kötü yöneticilerine ise, daha adaletli, kardeşçe, ırkçı yaklaşımlardan uzak ve samimi bir yönetim göstermelerini tavsiye ederim.
    Herkese selamlar...

4. Sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl olması dileğiyle....Yeni yılınızı kutlarım.

Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    Günaydın,
    Hayırlı olsun Forumdaşım, Umut ederim ki üzülmessin. Ha bu kinaye değil aman diyim sadece temkinli olmak için uyarı .

yaklaşık 20 yıldan fazladır bende borsadayım. Darbe de yedik üzüldük de,kazandık da sevindik de.
    Öğrendiğim en önemli şey temkini asla elden bırakma olmuştur.

2023 de borsa da fazla olmayacağım dayanamazsam da hedge siz asla işlem yapmam. az kazanırım ama sağlam kazanırım.
    Aylık 50k bana şu an için yeterli. Çoğunda inanın gözüm yok.
    Şişe özelin de, hissemiz 100 tl olsa 200 tl olsa kimse neden oldu demez,diyemez.
    Bugun vade sonu her şey olabilir. pek takılmayın. ytd
    Uyarı için teşekkür ederim.. Bizler elli yaşı aşmış piyasada çok olay görmüşler olarak her zaman ürkek bakarız.. Dalgalı ortama gireceğimiz malum, seçim sonrası kur şoku ihtimali malum.. Velhasıl çok bilinmeyenli bir denklem var önümüzde.. Allahtan artık piyasadan kazanarak bir yerlere geldiğimiz için her aksiyona hazırız.. Foruma katkısı olan tüm ortakların yeni yılı kutlu olsun,sağlıklı mutlu nice senelere.

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,817
     Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Uyarı için teşekkür ederim.. Bizler elli yaşı aşmış piyasada çok olay görmüşler olarak her zaman ürkek bakarız.. Dalgalı ortama gireceğimiz malum, seçim sonrası kur şoku ihtimali malum.. Velhasıl çok bilinmeyenli bir denklem var önümüzde.. Allahtan artık piyasadan kazanarak bir yerlere geldiğimiz için her aksiyona hazırız.. Foruma katkısı olan tüm ortakların yeni yılı kutlu olsun,sağlıklı mutlu nice senelere.
    Nacizane hatırlatma diyelim, fazlası haddimize değil.
    asgari ücret zammı,eyt,doğalgaza indirim haberleri(istanbul bazında belediye sıkıştırma maksatlı),elektirikde indirim haberleri...
    Cahil bir yatırımcı olarak hiç iyi şeyler olmuyor. Bunlara karşı değilim yanlış anlaşılmasın. ama bunların da bir getirisi goturusu olacak. Seçim startı da verilirse seyreyle çümbüşü. Ben kendi şahsi olarak bir dolar şoku bekliyorum.şu an kabul edin veya etmeyin memleket de en ucuz kalan şey doviz. bes im altın ve döviz ağırlık lı olarak bıraktım, yeni bir konut projesine de girdim. ona da bacanak dolayısyla %20 karlı giriş yaptığım için girdim, daha proje başlamadı. bitmiş konut da mantıksız geliyor. kalan nakit ile de şişe haricinde kağıt almıyorum(bist 30 dışına çıkmıyorum). bizler 70 li yıllar kuşağı olduğumuz için biraz temkinliyiz yada ben temkinliyim. sizerin de temkinli olmasını tavsiye ederim. enflasyon ortamında çok para dağıtılır ama sonra hepsi geri kasaya döner.
    fiziki candır her zaman.
    Herkese tekrar dan Mutlu ve Bol kazançlı, Kayıpsız bir 2023 dilemek isterim. Ama bana hiç de oyle gelmiyor. Allah Hepimizin yardımcısı olsun

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir umuttur yaşatır insanı, Aldım Elime sazımı....
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

7. Şişe'nin bu seneki performansı gayet iyiydi Allah bereket versin, önümüzdeki yıl bu performansının aynen devamını bekliyorum. Bu vesile ile tüm ortakların yeni yılını kutlar başta sağlık, mutluluk olmak üzere bol kazançlar diliyorum.

8. Herkesin yeni yılı kutlu olsun bugün şöyle bşr haber gördüm

Doğalgazda indirimler yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ibadethanelerde, cemevlerinde kullanılan doğal gazda indirim yapıldığını duyurdu. Sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gazda da değişen oranlarda indirim geldi.
    sanayide kullanılan doğalgaza yüzde 13,10 ile yüzde 25,11 arasında indirim geldi.

https://twitter.com/haber7/status/16...LyisCQXhIwkBRA

Sayfa 136/498 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •