Sayfa 137/946 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Ekonomik büyüme açısından en önemli öncü göstergelerden olan Sanayi Üretim verisi Şubat ayında takvim etkisinden arındırılmış verilerde %5,1 azalış gösterdi.

ilgililere deyilecek o kadar laf var ki; "" Bana akıl verirken kalanı size yetmeyecekse benim için risk almayın derim ""

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    3 ocak ve 22 mart tarihlerinde boşuna 5.80 e çıkmamış, belkide bir süre buralarda oyalanacak. ama bu cds arttığı sürece bakalım ne kadar dayanacak
    CDS'i anlık bir göremedik. Bir gün öncekini görüyoruz hep.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    vob topiğinde dolarla ilgili grafiği sordu bakmayınca bende sildim buraya taşıdım kıymet bilinir belki diye

Merhaba,
    Formasyonun adı nedir?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Formasyonun adı nedir?
    Selamlar.
    helal olsun iki gündür zaman zaman bu grafik ve ortalamaları hisse net ve kendi gönül verdiğim farklı forumda paylaşırım ilk defa merak eden bir dost görmek demek ki dedim doğru yoldayım ..

bu çizgiler denizkiraz42 isimli kullanıcı matriks için formül vermişti ben rakamlarla oynayarak en doğru olan ve kazandıracak hale getirmeye çabalıyorum teşekür ederim ...

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    CDS'i anlık bir göremedik. Bir gün öncekini görüyoruz hep.
    CDS çok büyük babaların oyun alanı. Küçük yatırımcıya sanırım müsait bir ortam değil. Bu nedenle de diğer enstrumanlar gibi derinlikli göstergelere ulaşım her kanaldan mümkün olamayabiliyor. Tıpkı çok çok pahalı ve özel bir yazılımın piyasada korsan kopyalarının da bulunmasının çok zor olması gibi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    CDS çok büyük babaların oyun alanı. Küçük yatırımcıya sanırım müsait bir ortam değil. Bu nedenle de diğer enstrumanlar gibi derinlikli göstergelere ulaşım her kanaldan mümkün olamayabiliyor. Tıpkı çok çok pahalı ve özel bir yazılımın piyasada korsan kopyalarının da bulunmasının çok zor olması gibi.
    CDS 2018 Ağustos Dolar sıçramasından sonra verilmemeye başladı.
    Geçen sene Bloomberg anlık veriyordu....

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    helal olsun iki gündür zaman zaman bu grafik ve ortalamaları hisse net ve kendi gönül verdiğim farklı forumda paylaşırım ilk defa merak eden bir dost görmek demek ki dedim doğru yoldayım ..

bu çizgiler denizkiraz42 isimli kullanıcı matriks için formül vermişti ben rakamlarla oynayarak en doğru olan ve kazandıracak hale getirmeye çabalıyorum teşekür ederim ...
    Dostum,
    Kendi açımdan söyleyeyim,
    Sesim çıkmıyor zaman darlığından ama
    İncelemediğim grafiğin yok.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dostum, Kendi açımdan söyleyeyim, Sesim çıkmıyor zaman darlığından ama
    İncelemediğim grafiğin yok.
    Benim yaş 54 oldu inanın borsa yada piyasalarda sanki 18-19 yaşında bir insanın öğrenme havesi varmış gibi hissediyorum kendimi
    sonuçta bu şekilde yapmak insanların kendi menfaatına olacağına inananlardanım ...

Sayfa 137/946 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •