apartman anlaşsa alt katta depoda inek beslense süt daha ucuza gelir.. yanında bir de ufak kümese tavukları koyarsın yumurta için.. su deposunu da ikiye böl , yarısında alabalık yetiştirirsin ...
apartman anlaşsa alt katta depoda inek beslense süt daha ucuza gelir.. yanında bir de ufak kümese tavukları koyarsın yumurta için.. su deposunu da ikiye böl , yarısında alabalık yetiştirirsin ...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
İnek bilmem ama bizim tekel bayisi olan bir arkadaş var .
Apartman dairesinin terasını kapatıp kümes yaptı .
Günde 40-50 tane yumurta üretiyor organik olarak satıyorlar bakkalda .
Horoz çıkarsa onları da satıyor kuluçka Makinesi vs bile aldı büyüttü işleri
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
komşuların sitmesi, apartmanı sinek böcek basması bir yana
sürekli yemle beslenip hiç hava almayan hayvan depresyona girer, ayağı karnı yara olur, hem verimi düşer hem sabaha kadar böğürür üstüne de süt parası yem parasını çıkarmaz...artık erzurumun karsın yaylasında bile hayvan baksak mı bakmasak mı diye düşünüyor köylü.
beyfendi espri yapıyor yapmasına da ben çocukken köyden kente hızlı göç sebebiyle hakikaten böyle apartman altı, site yanı yerlerde hayvan bakan insanlar oldu (memleketimde yani). ben gördüm yani bunu kimse espri diye gülüp geçmesi. sonra o işin öyle olmadığını fark etti insanlar...
Yer İmleri