Sayfa 138/1012 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstat FROTO alım noktasına geldi mi acaba? 70 TL’den 54 TL’ye kadar indi galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bana bu tip sorular sormayin lutfen.
    Prensip icabi cevaplamam.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Bu ülkede dürüst tüccar sayısının son derece sınırlı olduğunu düşünüyorum...

Kendilerinden sonrası tufan anlayışındalar bir çoğu...

Tüketiciyi ve maaşlı çalışanı ikinci planda tutan, şirketleri ise her daim kayıran politikaların bunda payı çok maalesef...
    Memur ve emekliye az zam yapmak için Kasım ve Aralık aylarında çok düşük enflasyon oranı açıklanması beni şaşırtmaz... Bekleyip görelim :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yani..
    Birde bazı büyük bankalarda MT ler ile gişecileri birleştirme çalışmaları var..
    Bu MT ler için çok kötü
    Gişeciler için ise iyi oldu..
    Kız MT oldum özel masam var cart curt derken birden bire yeniden önüne kızım şu elektrik faturama bakar mısın diyen yaşlı teyzeler ile muhattap olmaya başladılar..
    Artık gişe adı altındaki loca gibi yere ne zaman gitsem gişeci kızın birşeyler satmaya çalıştığını gözlemledim..
    bes kredi kartı internet bankacılığı..
    tek tıkla neyin var ney yok görüyorlar ona göre teklif ediyorlar..

Benim hiç hoşuma gitmedi şahsen..

Eskiden garanti bankasında misal masası olan bir MT ye gidip ayrıcalıklı olduğunu hissederken şimdi önümde 15 tl bilmem ne bedeli için kavga çıkaran adamla aynı sırada bekliyorum..
    Aynı durumu ing de yaşadım.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4. yani şimdi bu 1 yada en geç 2 ay içerisinde mevduat faizleriniz %20 nin altına gelecek mı demek oluyor?????
    alın mevduatlarınızı başınızamı çalın diyorlar???

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yani..
    Bu MT ler için çok kötü
    Kız MT oldum özel masam var cart curt derken birden bire yeniden önüne kızım şu elektrik faturama bakar mısın diyen yaşlı teyzeler ile muhattap olmaya başladılar..
    Artık gişe adı altındaki loca gibi yere ne zaman gitsem gişeci kızın birşeyler satmaya çalıştığını gözlemledim..

Eskiden garanti bankasında misal masası olan bir MT ye gidip ayrıcalıklı olduğunu hissederken şimdi önümde 15 tl bilmem ne bedeli için kavga çıkaran adamla aynı sırada bekliyorum..
    özel bankacılık o yüzden var zaten.. normal şubelerde mt'ler her işe bakar.. mesela dask yapılacak.. işlemi mt yapar tahsilatı gişe..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yani..
    Bu MT ler için çok kötü

çözüm basit adıgeçen bankaya uğramayacaksınız.

şahsen ben öyle yapıyorum, yanından geçmeyi bırak sokağına girmiyorum, etrafımda kim varsa da yemin ettiriyorum tabelasını gören gözlerin kör olsun diye..

böyle yapmazsak bizi sabahlara kadar tokatlamaya ve kötü hizmete mahkum ederler..

ytd.

syg,

ytd.

syg,

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    çözüm basit adıgeçen bankaya uğramayacaksınız.

şahsen ben öyle yapıyorum, yanından geçmeyi bırak sokağına girmiyorum, etrafımda kim varsa da yemin ettiriyorum tabelasını gören gözlerin kör olsun diye..

böyle yapmazsak bizi sabahlara kadar tokatlamaya ve kötü hizmete mahkum ederler..

ytd.

syg,

ytd.

syg,
    Gezi Sırasında Tek Dikkatimi Çek Teb Mtleri Oldu,
    Sanki Zorla Çalışıyorlar Gibi Davranıyorlardı Herkese
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 138/1012 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız