Sayfa 138/1002 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB internet bankacılığı üzerinden sürekli yaptığım şey. Bazen bir fon için verdiğim alım miktarını değiştirmek, başka yere para ayırmak amaçlı çoğu zaman iptal ettiğim alım emirleri oldu. Sonuçta fonların işlem saatlerine Tefasta bakarsanız çoğunda 09.00- 17 .00 yazar. Banka da 16 ya kadar iptal etmeye müsaade ediyordu.

Daha bugün ; Pdd için sabah 10 da verdiğim alım emrine saat 15.00 de son dakika gelen bir miktar parayı da eklemek istedim. Olmadı. Fakat yeni al emri oluşturarak valörü 30 aralık yazdı. Dikkat etmeden emri aktif ettim. Sonra talimatlar sekmesinden kontrol ederken gördüm ki , bu emir için - iptal - sekmesi koymuşlar.
    14.00'deki eşlemeyi ne yapıyorlardı acaba?
    Ben hiç yapamadım iptali.
    13.30 sonrası iptale izin vermedi bizim bankalar.

2. Sayın lucky player 2 yıllık tahvil şu anda neti 21 neti 25 ve üzerine çıkınca borsa çakılabilir demek istediğim o

3. Sayın cerento ben burganla iş yapıyordum söylediklerimizin hepsini yaşadım ve sonra Osmanlı yatırım a geçtim şimdi çok iyi çok rahatım ayrıca sattigimda yeniden alım yapmak için zamanım kalıyor ki bu çok önemli diğer bankalarda sattın mı 2 den sonra hesaba geçince 1 gün kaybediyorsun

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın cerento ben burganla iş yapıyordum söylediklerimizin hepsini yaşadım ve sonra Osmanlı yatırım a geçtim şimdi çok iyi çok rahatım ayrıca sattigimda yeniden alım yapmak için zamanım kalıyor ki bu çok önemli diğer bankalarda sattın mı 2 den sonra hesaba geçince 1 gün kaybediyorsun
    Maalesef Osmanli bu özelliği kaldırdı. Artık Osmanlı'da da parat 14.30'da hesaba geçiyor. Bilginiz olsun

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın lucky player 2 yıllık tahvil şu anda neti 21 neti 25 ve üzerine çıkınca borsa çakılabilir demek istediğim o
    tamam da nasıl çıkıyor yukarı ? tahvil faizi sonuç sebep nedir ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Maalesef Osmanli bu özelliği kaldırdı. Artık Osmanlı'da da parat 14.30'da hesaba geçiyor. Bilginiz olsun

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    osl alırsınız , sanırım osmanlıda repo yok idi
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB internet bankacılığı üzerinden sürekli yaptığım şey. Bazen bir fon için verdiğim alım miktarını değiştirmek, başka yere para ayırmak amaçlı çoğu zaman iptal ettiğim alım emirleri oldu. Sonuçta fonların işlem saatlerine Tefasta bakarsanız çoğunda 09.00- 17 .00 yazar. Banka da 16 ya kadar iptal etmeye müsaade ediyordu.

Daha bugün ; Pdd için sabah 10 da verdiğim alım emrine saat 15.00 de son dakika gelen bir miktar parayı da eklemek istedim. Olmadı. Fakat yeni al emri oluşturarak valörü 30 aralık yazdı. Dikkat etmeden emri aktif ettim. Sonra talimatlar sekmesinden kontrol ederken gördüm ki , bu emir için - iptal - sekmesi koymuşlar.
    Sadece teb de mi oluyor acaba ? Diger bankalarda deneyen, tecrube eden arkadaslar oldu mu ?

Ayrica tefas dan fon hesaplamalari icin deger cekiyorduk. Excel de ki tefas formulleri calismaz oldu. Sizlerde durumlar nasil ?

8. Sayın lucky player cds 500 ün üzerinde olduğu sürece ve enflasyon 25 in üzerinde olduğu sürece, yabancılar DİBS leri sattığı sürece 2 yıllık tahviller yükselecek

Sayfa 138/1002 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •