Sayfa 139/443 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Iste tam da anlatmak istediğim bu sn enisar....
    kesinlikle hissenin temel değerlerini kötülemiyorum.....

Mesela Halk bankası na bakın....
    Adam 6137 lot almış 5,32 den
    6000 satmış 5,35 ten ....
    3 kuruş yani....
    6000 adet olsa 180 lira yapar.....

Yapılan islem bu maalesef....
    Ha biz ne diyoruz....
    12.000 lot işlem olmuş.... ya geçelim bunları....

toru topu 100 lot almış halk bankası işte

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu aralar borsadaki birkaç hisse hariç neredeyse tüm hisseler aşırı sıg. bakarmısın şu pastaya vaktiyle 60.000lot 2 tl den alıpta 5,40 dan satıgım hissede 6000 lot alım girdim ancak 3bin kusur geldi. pastada alanların liste başı olmuşum. desenize 3000 lotu satmaya çalışşsam hissede alıcı bulamayacam peh. hisseler 3-5 bin lot ile yön degiştiriyorsa bence borsada trade olayı bitmimiştir

2. Ayni araci kurumdan farkli kisiler alis ve satis yapmis olabilir bu da mumkun tabiki

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Ayni araci kurumdan farkli kisiler alis ve satis yapmis olabilir bu da mumkun tabiki

vakıf yatırımdaki hesabımdan 6000lot alış girdim. 3097 adet geldi. kademe 5,32 ye çıktı bir dahada 5,31 çalışmadı endeks düşmesine ragmen lidfa düşmedi. pastayı görünce şaşırdım tabi 3-5 bin lot ile hisse yerinde duramıyor. al hisse çıkıyor, sat kademelerde alıcı yok. eger vaktıiyle elimde olan 60.000 lot duruyor olsaydı, onları elden çıkarmak için hissehi %10 aşağı çekerdim )

4.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    vakıf yatırımdaki hesabımdan 6000lot alış girdim. 3097 adet geldi. kademe 5,32 ye çıktı bir dahada 5,31 çalışmadı endeks düşmesine ragmen lidfa düşmedi. pastayı görünce şaşırdım tabi 3-5 bin lot ile hisse yerinde duramıyor. al hisse çıkıyor, sat kademelerde alıcı yok. eger vaktıiyle elimde olan 60.000 lot duruyor olsaydı, onları elden çıkarmak için hissehi %10 aşağı çekerdim )
    Aslında tamamen arz talep meselesi yani sen 10 kademe aşağıya çekerdin ama birden alıcılarda 10 kademe yukarı çekerdi.

Bu dediğiniz normalde olabilecek bir durum ama pazar piyasasında denge sağlanıyor bir şekilde.

Genelde o dediğiniz gözaltı grubu hisselerinde daha çok oluyor.

kaldıki bir çok spekülatör var tam tersi yappıp hisseyi yükseltip hisse de oyun oynayabilirler ama nedense oda olmuyor

5. Hissenin 4.26 dan tepki verdigi tarihten itibaren takaslarini inceledim seker yatirim hisseyi tasimis 5.20 maliyetle bosaltmis takasdaki oranlardan anlasilan bu ama iki kurum var ki bunlarin takas oranlari yukselis gostermis biri ziraat yatirim digeri isyatirim cogu kurum takas oranlarinda 0 a dusmus yani mali bosaltmis bu hissede spek varsa eger yeterince mal toplamis demektir yapmasi gereken tek sey hisseyi ilerde nasil pazarlayacigini dusunmek

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Hissenin 4.26 dan tepki verdigi tarihten itibaren takaslarini inceledim seker yatirim hisseyi tasimis 5.20 maliyetle bosaltmis takasdaki oranlardan anlasilan bu ama iki kurum var ki bunlarin takas oranlari yukselis gostermis biri ziraat yatirim digeri isyatirim cogu kurum takas oranlarinda 0 a dusmus yani mali bosaltmis bu hissede spek varsa eger yeterince mal toplamis demektir yapmasi gereken tek sey hisseyi ilerde nasil pazarlayacigini dusunmek

peki bu hissenin takasında ilk sırada hangi aracı kurum var şu anda ?

7. Ak yatirim var yuzde 63 onda sonrasinda is yatirim la ziraat geliyor

8. Dolaşımda 2.45 milyon hisse var.

Bu hisselere sahip kişi sayısı 100'ü geçmez.

2 milyon hisse kasalarda kilitlidir. Aşağı-yukarı hareketler ve boş hacim kalan kısmın el değiştirmesi sırasında gerçekleşir.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

Sayfa 139/443 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •