cuma günü ayağımızın tozuyla girdik umarım yarın bereket getirir boyacı arkadaşlar..
MRSHL son senelerde sadece kısa metrajlı hareketler yaptı..
uzun vadeci küçük yatırımcıda güven bırakmadıysada değerlendirebilenlere güzel marjlar bırakır..
bol kazançlar..
Lanet olası gidecek derken dyo gitti gene
10-15 milyon hacimle yukarı gitmedikçe oyuncak olmaya devam edecek gibi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine ben olmasam sayfaya hareket getirecek kimse yok e haliylen 50 ci 80 ci arkadaşlarıda kovduk yalnız kaldık burda...Adım adım gidiyor meret ben yukardakileri yazdım daha 1 hafta geçmeden Dyo yaptı hareketi en azından sektörel bazda bişeyler tutturdum
Son iki bilançodur ele verme operasyonlarında da çok cılız kaldı...Önceden en azından %10-15 yapardı şimdi onuda bıraktı %3-5 o da Dyo zoruyla yapmaya başladı...
Neyse yukarda yazdım gedik bir tahtada hakim kuvvetse ordan kaçacaksın hele ki böyle bir tahtada...Önceki aldığı malın çoğunu dün vermiş bugün de verir vermese bile alır ertesi gün verir
Böyle sığ tahtalarda genelde hacim artarsa bu yukarı yönlü umut verici olur ama takaslara her baktığımda malın birbirlerine güdümlendiğini görüyorum en çok işlem yapan kurumlar rekor ekside...Buda dünkü görüntü
Benim bildiğim Marshall Dyo nun bu hareketinden istifade edip malı çakar...Hadi bakalım bekliyorum bu defa nerden yıkacaksın...Bilançodan hiçbir şey çıkmaz hahahaha efektinide daha sonraya saklıyorum
YTD
7 aydır bi % 3-5 için beklemiyoruz çaksın isterse eninde sonunda parasını alacam yıl sonuna kadar süresi var goody nin bıraktığı idare ettirir buda bana ev aldıracak aldırmayan mrshl damına koyum
fazla naz aşık usandırır,derler.bunun bi yere gideceği yok.lanet olsun senin gibi kağıda.
Yer İmleri