Sayfa 139/1001 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ne analizi yahu?
    Tek adam yarın beratı da getirebilir..

Bunun tekniği analizi mi olur..
    Piyasaların içine ettiler.

Fitili ateşle, bekle ki bomba patlamasın..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sen bir papağansın, ben buraya üye olalı 2 ay oluyor ama seni 8 senedir burada okurum, bir tek analizini görmedim
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Aynı şeyi yazıyoruz
    Zamanın ruhunu anlamak için.
    Avrupa ve ABD TR ye
    Orta Doğu liderlerine çektiği muameleyi çekecek artık.
    İnsan hakları demokrasi hukuk konularında yüzeysel bir açıklama yapacaklar.
    Artık rasyonel davranacak lar.
    Çıkarları gereği neyse liderden iş bitirecekler.
    Göçmen gönderme
    Bende senin hdp ni görmem.
    S400 u askıya al
    .....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sen bir papağansın, ben buraya üye olalı 2 ay oluyor ama seni 8 senedir burada okurum, bir tek analizini görmedim
    Sen yap Bi analiz, seni okuyalım..
    Beğenmek zorunda değilsin..

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Muahhaahah

Ne anal izi yav..

Ahahahahhahahhaahah

Ayaginizda ayakkabı yok banka genel müdürleri toplantı yapıyor gelişmeye göre gelismeler olacak sen üç gurusluk portfoyun Twitter'dan okkudugun haberle analiz yapacan he. Hahahaahah komaya giriyorum yav...

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    vadeye 40 gün var.yüksek faiz ortamında makasın eksi olmasının sebebi özellikle EREGLİ TEMETTÜSÜNDEN dolayı bıst30 düşecek.

salı kapanış ne ise çarşamba sabahı yaklaşık -%1.1 düşecek.(diğer tüm şartlar,global vs. aynı ise)
    https://www.borsaistanbul.com/files/...-kurallari.pdf

sayfa 8
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sen yap Bi analiz, seni okuyalım..
    Beğenmek zorunda değilsin..

gözün körmü senin graflarımı görmüyormusun, varmı bu yönde bir analizin yok, ne var sallamak
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7. Benim kanaatimce Naci Agbal yüksek faiz den gitmedi. Enflasyonu tutacağım diye likiditeyi kıstı. Covid sebebiyle finansman ihtiyacı olan özel bankanın insiyatifine bırakıldı. Bana Denizbank 35 bin kredi hazır derken maliyeti %30 brüt. Ziraat öylesine başvurdum 5 bin vermedi. Bu bütün kamuda var. Halbuki önceki dönemlerde lise öğrencisi oğlum dahil herkese kağıt küreksiz vermişti.

8. Bundan sonra akp nin ve ekonominin dikiş tutmasını beklemiyorum. Akp altın vuruşlarını yapmaya çalışıyor ama kaçınılmaz sona hızla yaklaşıyor. Büyük oy kaybediyor.

akp Kemal Detrviş'in getirdiği ekonomi politikaları sayesinde 2010 yılına kadar geldi. Bu arada devletin malını mülkünü fabrikalarını sattı. Bik aç yıl da öyle idare etti. Sonra 2018 yılında hepsi tükendi satılacak bir şey de kalmadı Londra tefecilerinin eline düştüler.Sonra millete hayal satmaya başladılar.

Şimdi gerçekler ile yüz yüze ve bir çıkmazın içinde dolanıyorlar. Kol gibi borç alınmış gavurdan. Hazine tamtakır. Utandıklarından IMF y ye gidemiyorlar (Ki imf bunlara borç verir mi onu da sorgulamak lazım) Bir de imf ye borç verdik diyordu mahallemizin akp li emeklileri.
    Damadın "at izi iti izine karışmış" sözü boşuna değil.

Gençlerin yarısı işsiz. Ülkeyi nasıl terk ederim derdine düşmüşler. 200 ün üzerinde üniversite açmışlar. Hiç biri Dünyadaki ilk 500 e giremiyor.

Yine damadın dediği gibi Allah sonumuzu hayır etsin.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 139/1001 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •