Sayfa 139/990 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Düşeceğinden bu kadar emin olan arkadaşlar tırıs tırıs tepkiye oynamak yerine koysun teminatını açsın shortunu da bilen bilmeyen, batan batmayan ortaya çıksın.

SPOT, dün verdiğinden fazlasını bugün alabilirler! biraz iddialı oldu ama ytd,,,

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    saatlikte 5280 üzeri kalmaya başladığında şortlarınıza bir lastik daha geçirin.
    Hiç kusura bakma dostum nisan vade 6620 den bi dene şortum var, ikincisini bugün aldım, şaka demiyorum gelen kar ile piramitliyorum.
    Anahtarını aldım bu sefer palanın picaması Ayasofya tepesinde asılı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Kafes dövüşü bugun
    gundi nerelerde ,
    seçim olmaz,
    RTE gitmez,
    borsa düşmez sloganları atıyordu
    nerede o Ankaraya mı yürüyor Hak Hukuk Adalet diyerek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tepki gelsede sonuç değişmez, trend is my firend
    Şortumu giydim bekliyorum
    Bak bozkuş donunu alırlarsa piyasada don yok incir yaprağı ile gezersin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Buraya istersen 100 bin kar endeks kontratı yapıştıririm..Ama kimse bunun hedge olduğunu bilmez..öte taraftan garanti den 120 bin zarar vardır..

16 yıldır bu işteyim.Her türlü ali cengiz oyununuza bilirim.

Ha..Burada SIKIYORSA ÖNCEDEN VEYA ANINDA POZ.YAZIN..

benimki yemez..

Vobda değil 5 yıl daha kısa vade konjonktürel kar ile konuşmak manasızdır..

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aynen dostum. gençlerimiz kendi ülkelerinde ömür boyu kiracı olarak yaşacaklar böyle giderse. Bu çok önemli bir konuydu.
    ancak 6 lı masanın gidişatı çok kötü. %1 bile oyu olmayan partiler işi sabote ediyorlar Erdoğan'ın kazanmasına bir şekilde ortam hazırlıyorlar gibi.
    Anayasa ortadayken seçilen CB nin hiçbir yetkisi olmayacak tarzında demeçleri var. Anayasa varken 6 lı masanın ortak mutabakatı ile CB hiçbir karar alamayacak ortak alacağız vs vs Bu nasıl olacak. 6 lı masadaki sözleşme Anayasadan daha mı geçerli olacak?
    Şimdi böyle bir vaadi KK seçimi kazansa bile altılı masanın diğer bileşenleri uygulatır mı? Ülkeye Suriyeli göçmen belasını saran adam Davutoğlu Suriyeli göçmenleri gönderelim der mi? Saadet partisi İstanbul sözleşmesini tekrar imzalatır mı? Babacan çıkmış tarikatlar diyor, Türkçenin yanına başka ana dilleri de anayasaya koyacağız diyor. O kadar çok sorun var ki. Ama görünen o ki net olarak KK ve Meral Akşener'in olduğu 2 li iktidar bile şuan ki 6 lı masa denen yapıdan daha çok oy alırdı.
    Bunlar böyle oldukçe RTE nin çok kafadan ses çıkmadan hızlı karar alıyor olmasının ve karizmasının halkta karşılığı çok ciddi bence.
    O nedenle 6 lı masanın düşük profilli CB adayı tanımına giren söylemleri seçimi kaybettirir ve KK nın bu vaadi de uygulanmadan tarihin sayfalarına girer.
    Mevcut görüntünün yerinde bir analizi olmuş... Özellikle de koyu kısım...

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aynen dostum. gençlerimiz kendi ülkelerinde ömür boyu kiracı olarak yaşacaklar böyle giderse. Bu çok önemli bir konuydu.
    ancak 6 lı masanın gidişatı çok kötü. %1 bile oyu olmayan partiler işi sabote ediyorlar Erdoğan'ın kazanmasına bir şekilde ortam hazırlıyorlar gibi.
    Anayasa ortadayken seçilen CB nin hiçbir yetkisi olmayacak tarzında demeçleri var. Anayasa varken 6 lı masanın ortak mutabakatı ile CB hiçbir karar alamayacak ortak alacağız vs vs Bu nasıl olacak. 6 lı masadaki sözleşme Anayasadan daha mı geçerli olacak?
    Şimdi böyle bir vaadi KK seçimi kazansa bile altılı masanın diğer bileşenleri uygulatır mı? Ülkeye Suriyeli göçmen belasını saran adam Davutoğlu Suriyeli göçmenleri gönderelim der mi? Saadet partisi İstanbul sözleşmesini tekrar imzalatır mı? Babacan çıkmış tarikatlar diyor, Türkçenin yanına başka ana dilleri de anayasaya koyacağız diyor. O kadar çok sorun var ki. Ama görünen o ki net olarak KK ve Meral Akşener'in olduğu 2 li iktidar bile şuan ki 6 lı masa denen yapıdan daha çok oy alırdı.
    Bunlar böyle oldukçe RTE nin çok kafadan ses çıkmadan hızlı karar alıyor olmasının ve karizmasının halkta karşılığı çok ciddi bence.
    O nedenle 6 lı masanın düşük profilli CB adayı tanımına giren söylemleri seçimi kaybettirir ve KK nın bu vaadi de uygulanmadan tarihin sayfalarına girer.
    En beğendiğim hamlelerden biri bu konu, diğeri de ötv indirimi olur. Dediğin gibi muhalefetin olayca yapabileceği, iktidarın elinin kolunun bağlı olduğu alanlara eğilmeleri lazım.

6 lı masa konusuna gelirsek, köprüyü geçene kadar alttan alırsın %1-2 bile önemli. En fazla birer bakanlık verirsin, öyle ortak imza vs biraz da iktidarın köpürtmesi. CHP+İP in yapacağı işinize geliyorsa demek, fazla taviz vermelerini istemem. Aynı şey HDP için de geçerli, işinize geliyorsa KK ya oy verin, gelmiyorsa RTE ye verirsiniz, ya da sandığa gitmeyin tekrar kazansın. Siz de aldığınız %1-2 oyla silinip gidin (deva+gelecek).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 139/990 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •