Sayfa 14/362 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 105 - 112 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bedelliyi en erken tarihte yapıp bitirebilirse önü açılacak gibi ...teknik olarak 53 üzerinde bi kaç seans durabilirse 56_ 61_ 95 deki ikili tepeyi hedef alacak gibi ..tabi biraz zaman bir süreç. bu _ytd

2.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    bedelliyi en erken tarihte yapıp bitirebilirse önü açılacak gibi ...teknik olarak 53 üzerinde bi kaç seans durabilirse 56_ 61_ 95 deki ikili tepeyi hedef alacak gibi ..tabi biraz zaman bir süreç. bu _ytd
    53 üzeri bi kaç seans başarılı duruşun ardından...haftaya çokgüzelk hareketler hisseyi bekliyor...hayırlısıyla inşallah...YTD

3.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    53 üzeri bi kaç seans başarılı duruşun ardından...haftaya çokgüzelk hareketler hisseyi bekliyor...hayırlısıyla inşallah...YTD
    bu hafta güzel hareketler bekliyorum hayırlısıyla ...hadi bakalım inşllah.YTD

4. Bedelli başlayana kadar kağıdı kapatsalar daha iyi.24000 lot işlem olsa ne olur olmasa ne olur?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by mustafa1982 Yazıyı Oku
    Bedelli başlayana kadar kağıdı kapatsalar daha iyi.24000 lot işlem olsa ne olur olmasa ne olur?

bu tip hisselerin
    işlem hacmiyle işi olmaz ..kervn 2 gündür gereksiz bir lotla tavan oluyor ...burda en güzel hareketler bedelli işlemlerinin bitimi sonrasında olucagı kanatindeyim ...mayıs ilk haftaları hızlı bişekilde bedelliyi bitirebilirse önü açılır ..bu hisse toplu zaten ...bu hareketleri yapanlar paraya ihtiyacı olan sıkılıp satan sen ben ..ben bi kaç kre aradım bedelli tarihi ne zaman diye yakın kapta tuyuracaz denildi net bi bilgi vermediler..izlemeye devam..ytd

6. Şaka gibi 51 e veriyorlar.biz değerli hissedarlara 52 kuruş.gün yüzü göremeyesiniz 2 cihanda da

7. bedelli tarihi bu günlerde gelmesi lazım ...ytd

8. Sayın oldwolf amacım konuyu uzatmak değil.sadece fiyat biraz uçuk gibi geldi,o yüzden yazduim.orada oturan arkadaşım var,ayrıca netten yollamis bana birko caddesinde satlik arsa var dönümü 220 bine geliyor.hatta arkadaşım nasip olursa gidip biraz araştırma yapacak.hatta aklına yatarsa hisse alıp ayin 21 indeki genel kurula katılmayı düşünüyor.

Sayfa 14/362 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •