Sayfa 14/618 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 105 - 112 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku

Yukarıda bahsettiğim gibi bu hafta endeksi 26 birim arkadan gelen kahverengi Chikou-Span bazlı aşağı zorluyorlar... Chikou-Span ilk olarak Salı-Çarşamba 97347 bulutun üst sınırın (Senkou-Span B) destek almak için çabaladı. Ancak bu destek kapanış bazlı dün kırıldı . Bugün ise dikkat edillirse 95323 te bulunan destek seviyesi kırmızı Kijun-Sen 'de uzun süre direndi ve burada da tutunamayarak 94488 bulutun alt sınırına (Senkou-Span A) kadar dayandı. Yarın buradan tepki verip en azından kırmızı Kijun-Sen 95926 üzerinde kapatması yeterli olur ... 97347 üzerine dönmesi harika olur... 95926 üzerinde tutunmakta zorlanır ve tutunamazsa mavi kapanışların bulutun üst sınırı (Senkou-Span B) 92721 seviyesini hedef yapması muhtemeldir...

Yaklaşık 1 yıldır paylaştığım endeks haftalık grafiklerim çok önemli ve oradaki MACD ikili dip senaryosu takip edilmeli/edilebilir... Senaryomuz çalışıyor....

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Sevgiler... Saygılar...
    Emeğiniz için teşekkürler.

Bu sayfayı da sona alalım da. Artık daha çok kirlenmesin sayfa

2.  Alıntı Originally Posted by rifat377 Yazıyı Oku
    Emeğiniz için teşekkürler.

Bu sayfayı da sona alalım da. Artık daha çok kirlenmesin sayfa
    Sevgiler... Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3. O bişey değil de o ağırbaşlı mülayim onelleyi bile çikeden çıkarttılar ya helal olsun.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hep çıkışını bekledim ekran başında, ama ben senin düşüşüne aşık olmuşum neyleyeyim.

5. Pegasus ne durumda arkadaslar (uzun zamandir takip eden arkadaslar bilgi paylasirsa sevinirim)

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

halk yatırımdan biraz önce gönderdikleri rapora göre PGSUS 2019 yıl sonu fiyat tahminleri 42.70 miş...
    Yorumlarım Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

7. 23,50 bekliyordum ama olmadı , haftaya bakacağız artık. İyi hafta sonları malum haftaya papaz haftası iyi dinlenmek ve sağlam kafayla, sağlam sinirlerle girmek gerek

Teknik candır, gerisi heyecan

8.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku

Yukarıda bahsettiğim gibi bu hafta endeksi 26 birim arkadan gelen kahverengi Chikou-Span bazlı aşağı zorluyorlar... Chikou-Span ilk olarak Salı-Çarşamba 97347 bulutun üst sınırın (Senkou-Span B) destek almak için çabaladı. Ancak bu destek kapanış bazlı dün kırıldı . Bugün ise dikkat edillirse 95323 te bulunan destek seviyesi kırmızı Kijun-Sen 'de uzun süre direndi ve burada da tutunamayarak 94488 bulutun alt sınırına (Senkou-Span A) kadar dayandı. Yarın buradan tepki verip en azından kırmızı Kijun-Sen 95926 üzerinde kapatması yeterli olur ... 97347 üzerine dönmesi harika olur... 95926 üzerinde tutunmakta zorlanır ve tutunamazsa mavi kapanışların bulutun üst sınırı (Senkou-Span B) 92721 seviyesini hedef yapması muhtemeldir...

Yaklaşık 1 yıldır paylaştığım endeks haftalık grafiklerim çok önemli ve oradaki MACD ikili dip senaryosu takip edilmeli/edilebilir... Senaryomuz çalışıyor....

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Sevgiler... Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Sayfa 14/618 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •