İyi geceler oba! Yarın görüşmek üzere.
Originally Posted by boschyatirim Şemsiyeli dede mi söyledi bunları. Deniz43 hocamızın bir msj ı vardı. Aradım bulamadım (daha doğrusu üşendim) Bu sene sonuna kadar ara ara tepki olsada bir önceki tepeyi gecemiyecegimizi yazmıştı. Az önce ya Apara yada Blommberght'de konuşuldu. Apara Aklın Yolu'ydu galiba.
Originally Posted by Foçabeyi İyi geceler oba! Yarın görüşmek üzere. Yarin koylunun acilisi tavan olmazsa gelme buraya sutoglan
Originally Posted by myfinans 6 Mayıs PPK var. Her PPK öncesi bankaları kadırıyorlar böyle, peşinden küt - 10 Mumkun degil Siz bu degilsiniz İrkilin kendinize gelin Sizki dolar bir gunde 1 tl arttiginda bile yarin dusecek diyen insandiniz ustadim
Nasdak bana banu alkan harekeri yapieah
Originally Posted by Webster Mumkun degil Siz bu degilsiniz İrkilin kendinize gelin Sizki dolar bir gunde 1 tl arttiginda bile yarin dusecek diyen insandiniz ustadim Dolar düşecek, elbette 5,80 olacak Ama bankalarda kısa vadede iflah olmayacak Bist'te şu anda olan kendi aramızda top çevirmek, doldur boşalt yapmak, gelen giden yok baş başa kalmışız.
Originally Posted by Webster Aydini bosverin hocam bizim bir selcuk vardi Tam adamdi Ama hanimindan altina sicardi Asil onu tanimaliydiniz siz En son hanimi forumu yasaklamis Gelemiyor buraya O tam hıyarmış üstad afedersin 😀😀😀
Originally Posted by Webster Nasdak bana banu alkan harekeri yapieah 4 trilyon doları duyunca cıvıttı
Forum Rules
Yer İmleri