Sayfa 1405/1527 İlkİlk ... 40590513051355139514031404140514061407141514551505 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,233 - 11,240 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Elinize emeğinize sağlık deniz hocam müsait olduğunuzda THYAO yorumlarsanız memnun oluruz hayırlı akşamlar

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    kozal son 3 gündür hep uyarıyordum.... kozal grafikleri raydan çıktı iyi değil diyordum.
    temelciler siz daha iyisini bilirsiniz ama inat etmeyin yok iskontolu cok etkilenmez demeyin...
    kozal varsa bunlar var..
    kozalsız, kozaa kocaman hiç.
    çünkü bugün ucuz denilen yer yarın daha ucuz anlamını taşır.
    Hocam iyi akşamlar. Geçen günde farketmiştim başka bir grafiğinizde, ama üstünde durmadım.yarın matriksi arayarak bu saçmalığı soracam zaten. Şöyle ki , sizin grafiğinizin investing çizimi aynı sonucu veriyor.Ama gün içi matriks grafiği ile hareket ettiğimiz için sıkıntı olabilir. Mevcut kayıtlı grafik yerine yeni bir grafikte açtım , sonuç aynı. Hem grafikte bir kesit bizde görünmüyor.. Dolayısıyla günlük grafikteki yükseleni kırma görüntüsü bizde tam sınırda. sizde o bar çok uzın olunca dikkatimi çekti.neden böyle , 2 grafiğide paylaşarak fikrinizi rica ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Deniz hocam sizin grafiğinizdeki kanal içindeki mavi düşenin başlangıç çizgisi bizim grafiklerimizde hiç görünmüyor ..

4.  Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Hocam iyi akşamlar. .............
    bunları yapınız

5.  Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Deniz hocam sizin grafiğinizdeki kanal içindeki mavi düşenin başlangıç çizgisi bizim grafiklerimizde hiç görünmüyor ..

grafik veriniz eksik güncellemeniz gerekir

6. Teşekkür ederim hocam..güncellemeyi bizmi yapmalıyız böyle ..

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    soda
    gündüz üstadımızın birisi sormuştu
    mavi üstüne atamıyor güç yok....
    mavi üstüne atınca lotla eve gidilir onun dışında al-sat yapılır
    Deniz hocam merhaba,

Ben de tradingview'da SODA'yı çizdiğimde hala desteğin üzerinde görüyorum. Acaba nokta seçimlerim mi hatalı, kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler...

soda.jpg

8.  Alıntı Originally Posted by Rasto Yazıyı Oku
    Elinize emeğinize sağlık deniz hocam müsait olduğunuzda THYAO yorumlarsanız memnun oluruz hayırlı akşamlar
    14,20 altı uzak dur derim taki 12,50 ve 10,50 ye kadar
    12,50 1. alım yeri
    10,50 2 alım yeri

Sayfa 1405/1527 İlkİlk ... 40590513051355139514031404140514061407141514551505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •