Elinize emeğinize sağlık deniz hocam müsait olduğunuzda THYAO yorumlarsanız memnun oluruz hayırlı akşamlar
Elinize emeğinize sağlık deniz hocam müsait olduğunuzda THYAO yorumlarsanız memnun oluruz hayırlı akşamlar
Hocam iyi akşamlar. Geçen günde farketmiştim başka bir grafiğinizde, ama üstünde durmadım.yarın matriksi arayarak bu saçmalığı soracam zaten. Şöyle ki , sizin grafiğinizin investing çizimi aynı sonucu veriyor.Ama gün içi matriks grafiği ile hareket ettiğimiz için sıkıntı olabilir. Mevcut kayıtlı grafik yerine yeni bir grafikte açtım , sonuç aynı. Hem grafikte bir kesit bizde görünmüyor.. Dolayısıyla günlük grafikteki yükseleni kırma görüntüsü bizde tam sınırda. sizde o bar çok uzın olunca dikkatimi çekti.neden böyle , 2 grafiğide paylaşarak fikrinizi rica ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deniz hocam sizin grafiğinizdeki kanal içindeki mavi düşenin başlangıç çizgisi bizim grafiklerimizde hiç görünmüyor ..
Teşekkür ederim hocam..güncellemeyi bizmi yapmalıyız böyle ..
Deniz hocam merhaba,
Ben de tradingview'da SODA'yı çizdiğimde hala desteğin üzerinde görüyorum. Acaba nokta seçimlerim mi hatalı, kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler...
soda.jpg
Yer İmleri