Sayfa 141/191 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon
Arama sonucu : 1527 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet II

1.  Alıntı Originally Posted by Miroslav Yazıyı Oku
    Eurobond fiyatları son 1 ayda neden düşüyor o zaman ?? Yabancı yatırımcılar Türk borsasına yatırım yapıyor.. Eurobond filan aldıkları yok… Alsalar Eurobond fiyatları uçmuştu…
    Yaniliyorsunuz.

Eurobond'lar 10 yillik vade de degerlendirilir, son bir ayda duser cikar, onemli degil, hisse degil bu.

Eurobond'lar alti ay da bir getirileri ile degerlendirilir, Eurobond birim satis fiyat farkiyla degil.

Yabanci borsaya yatirim yapmiyor, eger yapsaydi farkederdik.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yaniliyorsunuz.

Eurobond'lar 10 yillik vade de degerlendirilir, son bir ayda duser cikar, onemli degil, hisse degil bu.

Eurobond'lar alti ay da bir getirileri ile degerlendirilir, Eurobond birim satis fiyat farkiyla degil.

Yabanci borsaya yatirim yapmiyor, eger yapsaydi farkederdik.
    geçen sene 100.. 4 ay önce 105 leri gören eurobondu bu ortamda 117 dolardan almak cesaret işi. bende yok o. memleket bundan iyiye gidecek diyor ve haklı çıkarsanız çok karlı çıkarsınız orası kesin. zira ekonomi tıkırındayken neredeyse 200 leri görmüş. zamanında niyetlenmiştim almadım. tekrar 105 altlarını görür, getirisi %10+ lara çıkarsa ben de almayı planlıyorum.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    geçen sene 100.. 4 ay önce 105 leri gören eurobondu bu ortamda 117 dolardan almak cesaret işi. bende yok o. memleket bundan iyiye gidecek diyor ve haklı çıkarsanız çok karlı çıkarsınız orası kesin. zira ekonomi tıkırındayken neredeyse 200 leri görmüş. zamanında niyetlenmiştim almadım. tekrar 105 altlarını görür, getirisi %10+ lara çıkarsa ben de almayı planlıyorum.

Bende %10 oran görürsem ilave alım yapacağım...96 dan aldığım bond şimdi 108 , 2 aylık faizli fiyat...

ABD faizleri burada olduğu sürece TR eurobonduna yatırım için ideal seviye%10

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Bende %10 oran görürsem ilave alım yapacağım...96 dan aldığım bond şimdi 108 , 2 aylık faizli fiyat...

ABD faizleri burada olduğu sürece TR eurobonduna yatırım için ideal seviye%10
    evet benzer düşünüyoruz. şimdilik bende bir süredir gelen eurobond kupon ödemelerini bes hesabıma aktarıyorum. Bu fiyatlardan eurobond şuan için almam.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Şu fon hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftalık - aylık - yıllık hep doların iki katı getirmiş:

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TLE

6.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Şu fon hakkında ne düşünüyorsunuz? Haftalık - aylık - yıllık hep doların iki katı getirmiş:

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TLE
    5 yılda doların %70 üzerinde getiri sağlamış. ağırlıkla özel sektör borçlanma araçları taşıyor. Ukrayna devlet eurobondu da var stoğunda bayağı çokca. özel sektör borçlanma araçlarında batak vermezse getirilerine devam eder gibi. Dövizden daha fazla getiri elde eder.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    5 yılda doların %70 üzerinde getiri sağlamış. ağırlıkla özel sektör borçlanma araçları taşıyor. Ukrayna devlet eurobondu da var stoğunda bayağı çokca. özel sektör borçlanma araçlarında batak vermezse getirilerine devam eder gibi. Dövizden daha fazla getiri elde eder.
    Teşekkür ederim Sn. Pit.

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Fonların ne içerdiğini nereden görüntüleyebiliyoruz?

Sayfa 141/191 İlkİlk ... 4191131139140141142143151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •