Sayfa 141/1009 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, deprem bölgesi Osmaniye de incelemelerde bulundu. İnşallah en kısa zamanda yaraları saracağız diyen Orgeneral Çetin, sözlerinin devamında Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları o şekilde ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ekilde-2057649

Eger secim olursa, kirsalda secim guvenligini saglayacak olan da bu.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Şuanda bildiğim kaba inşaat maliyeti

Minimum Metrekaresi 15.000 lira

Ama daha bol demir ve iyi çimento ile 25.000 liraya çıkıyor.
    Walla bahsettiğim yerde çok fazla birinci derece yakınım var. Depremden 1 ay önce bir yakınım 750K fiyata 140m daire aldı.Ev sıfır ve dağ eteğinde olduğundan hasar almadı...200m daireler 1 milyona satılıyordu.Arsa payı dahil...

Depremzedelerden alacakları inşaat maliyeti diğeri kemiksiz kar...

Neyse Truva atını da bertaraf ettiğimize göre artık Tuzluğa oy verebilirim...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne yaptın abi 500-700 hesaplıyorlardı.
    Yeme payını koydun mu o rakamı buldurır seneye
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yeme payını koydun mu o rakamı buldurır seneye
    O kadar para nasıl yenir ki? Müslümana rüşvet haram biliyoruz da süslümana serbest galiba.

Nasıl tiyatro çevirdiler.cidden helal olsun.iktidari desteklemek için gereken yapıldı.aferin kk baykali aratmadin o iki kez kurtarmıştı reisi sen 3.kez kurtarıyor sun rekor sende.gene tıpış tıpış oy vereceğim sana ama bu çevirdiğin dolabı yedim sanma

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    1.700.000 ne ya.
    Eylul ayında 155 m2 sıfır evi Ankara-ilce)1.080.00 aldım. Depremzedelere kaç m2 ev yapacak ki bu Toki.
    Asparagas ha erler
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Bir dairenin bugün itibariyle maliyeti 600.000 civarı olacaktır. Seneyenkadar enflasyonla beraber 900.000 i bulur. 100 metrekare brüt yapılacak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Nasıl tiyatro çevirdiler.cidden helal olsun.iktidari desteklemek için gereken yapıldı.aferin kk baykali aratmasın.o iki kez kurtarmıştı reisi sen 3.kez kurtarıyor sun rekor sende.gene tıpış tıpış oy vereceğim sana ama bu çevirdiğin dolabı yedim sanma
    Buldunuz şamar oğladı , vurun abalıya...

Kadının konuşmasını dinledim..Ben böyle dönek siyasi nezaketten uzak Baika partiyi bölmeye açıkça cüret etmesi walla ne diyeyim bilmiyorum...

Gılıştar sen kazanamassın , ekmeği koyalım yok inceyi koyalım yok kalını koyalım...Daha kadın çok kısa zamanda susurluk millisi birisini ziyaret etmedi mi!!!!

Adamın verdiği tüm emekleri iyi niyeti ahlaktan yoksun eleştiri ile masayı kim devirip yuvaya döndü...

Kadının hamlesi ile ;
    1- CHP bölünme süreci yaşayabilir...
    2- Enkaz altında can çekişen İktidarı enkazdan kurtardı...

Böylece çadır satışı unutuldu, halka ev verecem dediler evin katılım bedeli mütahit fiyatının üzerinde , yardım dedi onu da koşula bağladı...Artık bundan sonra ne deprem ne depremzede konuşulur...Helal olsun M.A bir hamlede milletin hafızasını sildi hipnotize etti.Bu Yuvaya dön çağrısı sonrasına denk gelmesi de manidar...

Neyse bir şamar oğlanınız var vurun abalıya....

Sayfa 141/1009 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •