sadece okurum forumdaki arkadaşların da bilgilenmesi adına paylaştım böyle bir intiba yarattıysam bundan sonra bir ekonomi dergisinde yazan habere göre diye yazarımsenin gibi bir arkadaş da YouTube da ekonomi yorumu yapan bir ekonomist in videosunu sürekli paylaşınca akraban mı diye yazmıştı buradan
![]()
İş yatırım'dasınız siz de. Oradaki temsilci bana şu an için repo'da kalmamı söyledi fona nazaran. Ama mevduat konusunda yorum yapmadı. Bir de bilginiz olsun İş Yatırım dilerseniz sizin adınıza Vakıfbank ya da İş Bankası'nda mevduata da yatırabiliyor. Hala İş Yatırım'da müşteri oluyorsunuz. Belki zaten çok bilinen bir şeydir. EFT ile uğraşmıyorsunuz. Ama pazarlık yok tabi.
Bugun mt ye sordum bazı bankalar fon ve repodan daha iyi veriyorlarmış dedim.Arastırıp haber vereyim dedi ama ses seda çıkmadı ..
Söylediğiniz iyi oldu bende bilmiyordum işyatdan baska bankada mevduat yapıldığını .
Yatırımfinansman ile görüşmüştüm geçen sene.Onlar elindeki mevduatçıların parası ile bankalarla pazarlığa oturup en iyi oranı aldıklarını ,her ay banka arastırmaya gerek olmadığını söylemişti .Aracı kurumun küçük bir komisyonu vardı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri