Sayfa 142/999 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hindistanda müşteri bulamamak için çok çaba sarf etmek gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Haber bana da garip geldi.
    Alt yapı masrafları ucuzladı, telekom şirketleri için ortam daha iyi. Belki Netflix vs için ekstra yatırım gerekiyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hindistanda müşteri bulamamak için çok çaba sarf etmek gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    M2 düşen kişi sayısı çoksa altyapı ve bakım maliyeti o kadar artar

3.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Hikaye. Açığa satış yapanların elinde zaten malları var. Çoktan topladılar onları. Ben thy de bariz açık vurduklarını gördüm de onu merak etmiştim.
    Tebrik ederim dostum benimde takdiğim budur elinde ucuzdan aldığın hisse senedinde açık yaparsın şurası ciddi direnç dersin adam malı yığar oraya aha burası geçilemez zaten ciddi direnç dersin adam kendi malını alır piyasada kağıt gidiyor diye arkadan atlar adam daha yükseğe kendi malını atar sende gidip o mallarla açığını kapatırsın sazan gibi atlarsın esen kal.

4. Mohikan nerde?82 binde 77 bin diyordu... çok komik adam yaw..

5. Yabancı kurumları fazla bunaltırlarsa yerli aracı kurumlar üzerinden de açığa satabilirler. Swap faizi %50 lere çıkmış demekki adamlar TL'ye sıkışmış.

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Son dakikalarda yukarı hareketin sebebi açığa satış yapan yabancı kurumların pozisyon kapatması olabilir diyor Bloomberg. Swap faizlerindeki yükselişte bunu destekliyormuş.
    Ben de o şekilde düşünüyorum para çıkışı olan senetler %4 ve üstü artı da zorlama bir piyasa oldu sanki. 120 üstünde kalıcı olmadan işler zor. Ytd

7. Bu para işleri özünde gizliliği seven işler. Yerli veya yabancıya masaya paranı koy öyle oyna deyince blöf imkanı azalıyor, bir de dışarıdan o paraya göz koyanlar da olabilir.

Kamu vergi alacak alan arayıp duruyor, en son biz sigara içenleri seviyoruz dendi. Biz hisse alıp satanları da seviyoruz demelerinden belki korkuyor birileri, sürekli yabancı üzerinden dilek ve temennilerini belirtiyorlar diye tahmin ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Ben de o şekilde düşünüyorum para çıkışı olan senetler %4 ve üstü artı da zorlama bir piyasa oldu sanki. 120 üstünde kalıcı olmadan işler zor. Ytd
    twitterda paylaşılmış.

Uğur Yılmaz
    @uguruzyilmaz
    ·
    9s
    Londra'da gecelik lira faizi yuzde 63 seviyelerinde:

Sayfa 142/999 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •