Sayfa 142/1006 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sabah ki sattığım salçayi %6 aşağıdan aldım kapanışta. Yanına ufak bir çıtır koydum yarın için. Günü de %2,5 artıda kapattık. Pala her gün böyle olsa bende her gün Mezdeke oynarım
    Sattım ben onları karanlık odada

2. Bofa 5858 kontrat daha short kapatmış.9900 kontrat short pozu kaldı..Ay başından beri 22000 kontrat kapanmış.

İş shorta ilave yapmış. Ama karşılık spotta mal alıyor.

3. Ben bu hafta sağlık ilaç hissesi alırım. Ortalık salgın kaynıyor yoğun bakımlar dolu. Hanıma kurs hocası normalde kapanacaktı ama Gazze olayı yüzünden ekonomi kaldıramaz diye kapatmamişlar diye söylemiş.

4. Yani ayasaofya iyi güzel ufuruyorsun.

Kaynakta sağlam. Maşallah
    1. Dünyada grip ve benzeri salgınlar her sene yaşanır. Bu doğal birşey değil mi?
    2. Kapanma dediğin olay bir kere yaşandı o da çok ekstrem bir virüs vs denilerek. Şu anda dünyada kapanan ülke yok. Bunu tavsiye eden kurum yokken senin kaynağın bu konularda ne kadar bilgili ki şu an durum ekstrem kapanma olacaktı diye ahkam kesiyor.

Eğer ilaç hissesi alacağım vs demek gibi birşey yapmasan birşey demeyecektim ama halka acik platformda yazarken dikkatli olunmalı.

Ya da sağlam bir kaynağa dayanılmali.

5. Bir de yeni fark ettim Gazze olayı yüzünden ekonomi kaldıramaz derken neyi kastettin anlamadim

palanın çizgilerlerle dansı :

sabah kırmızı... öğleden sonra yeşil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Yani ayasaofya iyi güzel ufuruyorsun.

Kaynakta sağlam. Maşallah
    1. Dünyada grip ve benzeri salgınlar her sene yaşanır. Bu doğal birşey değil mi?
    2. Kapanma dediğin olay bir kere yaşandı o da çok ekstrem bir virüs vs denilerek. Şu anda dünyada kapanan ülke yok. Bunu tavsiye eden kurum yokken senin kaynağın bu konularda ne kadar bilgili ki şu an durum ekstrem kapanma olacaktı diye ahkam kesiyor.

Eğer ilaç hissesi alacağım vs demek gibi birşey yapmasan birşey demeyecektim ama halka acik platformda yazarken dikkatli olunmalı.

Ya da sağlam bir kaynağa dayanılmali.
    Sen sempatik-pamuk şekeri kıvamında birisiydin.Son günlerde,hiç bir işe yarayan yorumun olmadığı halde millete ayar vermek isteyen bir adam oldun.

Bu forumda yorum yapanın saçmalama ihtimali de vardır..Ama tribünde oturup sana uymayan yorumlar olunca,SAÇMALIK-ÜFÜRÜK VS. deme hakkın yok...(geçenlerde bana da bu tarzda konuştun ama polemik olmasın diye uzatmadım-cevap vermedim)

Kısacası SAKİN OL..ŞAMPİYON..

Biz burada YEMEK tarifi de yaparız...Güncel kişisel problemleri de yazarız..KARİYERDE YAPARIZ-EVLİLİK te..

EVRİM konusu-evlilik..ve ararsan var..

Sabah +3 THY
    Sonrası - 1
    3 yukarı, 4 aşağı %7.. Pala voliyi vurdu..

Sayfa 142/1006 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •