Sayfa 142/655 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Sayin laguna
    Bundan birkac sayfa gerisine kadar yazdiklarinizi okudum.. Is Bankasi C de gerceklesen dunku yukselis te 4.98 den trade de yaparak 4.6 civarina dusurdugum maaliyetli hisselerimi satip buraya gectim.. Nerden gectim demis kadar oldum.. 5.57 ile alima baslayip gun sonunu 5.52 maaliyetle zor kapadim.. Asagi sarkmasi halinde trade de dahil ekleme yapacagim fakat bu satis isleminin arkasinda sizce ne cikabilir ? Bir de bu maaliyet sanirim bu hisse icin bedava fakat malumumuz borsa da dibin de dibi vardir.. Sizin onerileriniz nedir ? Tesekkur ederim
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Bugünlük tutmuş ama ömemli olan buradan zıplaması. Yarın kalkıpta yine 5.41-5.42-5.43 te beklerse anlaki burasıda dip değil. 3-5 kademe yukarıdan açılıp 5.53 üstünde kapatırsa o zaman dönebilir diyebiliriz.
    Teknik olarak bollinger alt band 5.42 , rsı 36 ya gelmiş macd sat konumunda. Zirveden başlayan satışlarda endeks 82 bine ilk düştüğü gün akbank 5,36 kapatmış. Sonra 5,90 lara tepki verip geri gelmiş ve en düşük 5.38 i görmüş en kötü 5.42 kapatmış. Sonrasında 6.25 e gitmiş ve bugün tekrar 5.42 kapandı. Buradan ya tekrar tepki gelir yada gömerler. Endeks 88 bin olsa 5.42 ye hiç bişey söylenmez ama 99 binde gerçekten inanılmaz. Ytd.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu arada sabahtan az bir miktar alim yapan 150k kadar ve 1.59 civari maaliyetli TEB karanliktaki satisi karsiladi.. Bunu en son 1 gun once is c de gormustum.. Zira TEB kimin adami ise karsilayip goturecek te onlar olabilir. Bilemiyoruz belki de virmanlar la is gorecekler ancak bu duzende takasin t+2 olmasinin sebebi de bizim buna ayikamamiz degil mi ?

Tahta döneminden beri borsada işlem yaptim.Tabi büyük fonlar mesela Blackrock,Vanguard,Norveç Varlık Fonu gibi büyük montanli parayı kontrol eden devlerin MSCI a yatırdığı paranın farkındayım ki bizim borsanin bu endekste ağırlığı ciddi oranda azaldı.KY da bu ortamda azımsanmamalı.Bu satışları karşılayan ağırlıklı yerli emeklilik fonları ve KY.O yüzden böyle kötü niyetli ki bu her iki yöne doğru yönlendirici olabilir kişilere karşı dikkatli olunmalı.Sirketler de bu konuda yatırımcısını böyle dönemde korumalı.Bu iyi iletişim ile olur.Yatırımcidan gelen Feedback e geri dönüşlere önem vermekle olur.O yüzden yazdım.Umarım bankacılık endeksi tekrar BİST ve Sanayi endeksi ile kopardığı korelasyonu sağlar.175 bin olan BİST bankacılık endeksi 117 binlerce geldi.Bu arada küçük ölçekli bankalar ile kamu bankaları ayrıca MSCI Türkiye endeksine giren YK Garan ve Ak a göre daha pozitif ayrıştı.Hayırlısı olsun.Hep derim su mübarek günlerde rızkını yatıran herkes insallah fazlasını alır.YTD

4. Amin ecmain..
     Alıntı Originally Posted by ant Yazıyı Oku
    Tahta döneminden beri borsada işlem yaptim.Tabi büyük fonlar mesela Blackrock,Vanguard,Norveç Varlık Fonu gibi büyük montanli parayı kontrol eden devlerin MSCI a yatırdığı paranın farkındayım ki bizim borsanin bu endekste ağırlığı ciddi oranda azaldı.KY da bu ortamda azımsanmamalı.Bu satışları karşılayan ağırlıklı yerli emeklilik fonları ve KY.O yüzden böyle kötü niyetli ki bu her iki yöne doğru yönlendirici olabilir kişilere karşı dikkatli olunmalı.Sirketler de bu konuda yatırımcısını böyle dönemde korumalı.Bu iyi iletişim ile olur.Yatırımcidan gelen Feedback e geri dönüşlere önem vermekle olur.O yüzden yazdım.Umarım bankacılık endeksi tekrar BİST ve Sanayi endeksi ile kopardığı korelasyonu sağlar.175 bin olan BİST bankacılık endeksi 117 binlerce geldi.Bu arada küçük ölçekli bankalar ile kamu bankaları ayrıca MSCI Türkiye endeksine giren YK Garan ve Ak a göre daha pozitif ayrıştı.Hayırlısı olsun.Hep derim su mübarek günlerde rızkını yatıran herkes insallah fazlasını alır.YTD

5. https://www.tradingview.com/x/oCeGBjMy/

Incelerseniz sevinirim..
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Bugünlük tutmuş ama ömemli olan buradan zıplaması. Yarın kalkıpta yine 5.41-5.42-5.43 te beklerse anlaki burasıda dip değil. 3-5 kademe yukarıdan açılıp 5.53 üstünde kapatırsa o zaman dönebilir diyebiliriz.
    Teknik olarak bollinger alt band 5.42 , rsı 36 ya gelmiş macd sat konumunda. Zirveden başlayan satışlarda endeks 82 bine ilk düştüğü gün akbank 5,36 kapatmış. Sonra 5,90 lara tepki verip geri gelmiş ve en düşük 5.38 i görmüş en kötü 5.42 kapatmış. Sonrasında 6.25 e gitmiş ve bugün tekrar 5.42 kapandı. Buradan ya tekrar tepki gelir yada gömerler. Endeks 88 bin olsa 5.42 ye hiç bişey söylenmez ama 99 binde gerçekten inanılmaz. Ytd.

6. Grafik ekledim ama tuhaf cikti.

7.  Alıntı Originally Posted by _betatrader Yazıyı Oku
    Amin ecmain..
    Ecmain, Arapça'dan dilimize giren bir kelimedir. Özellikle amin ecmain seklinde kullanildigi görülmektedir.

Anlamı "Allah duanı cümlemiz yani hepimiz için kabul etsin" demektir.

8. Buralardan toplayan kazanir..ytd

Sayfa 142/655 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •