Sayfa 143/751 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Öte yandan dünya kadar amatör şube ile boğuşan, onları sportif a.ş.nin nakit akımıyla fonlayan, sürekli zarar eden, sermayelerini çoktan yitirdiği gibi ciddi eksilere geçmiş olan, mali tabloları iç açıcı olmayan, profesyonelce yönetilmeyen 4 büyük FK geride kalıp nal toplamaya devam eder.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. Başakşehir gümbür gümbür geliyor. Sadece futbola konsantre olmuş, profesyonelce yönetilen, borcu harcı olmayan, bununla da kalmayıp kasasına çok ciddi bir nakit kaynağı koyacak olan BŞKŞHR futbol piyasasında devrim yaratmak üzeredir.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3. Şimdi diyeceksiniz ki Başağın taraftarı yok. GSRAY'ın taraftarı var ama oradan ciddi bir mali kaynak gelmiyor GSRAY A.Ş.ye çünkü stat gelirlerinin %90'ını GS derneği alıyor. Sonuçta da stat geliri Başak ve GSRAY için pek farklı değildir. Mağazacılık deseniz, GSRAY Mağazacılık sürekli zarar yazıyor yani şirket için bir yük, demek ki mağazacılık da bir avantaj sağlamıyor. Esas gelir şu 3 kalemden gelecek: Sponsorluk ve reklam, Süper Lig gelirleri, UEFA gelirleri. İşte bu gelirler Başağı adam edecek, 4 büyükleri de egale edecek.

4. Başakşehirin yıllık cirosu GSRAY'ın 4 te 1 i kadar yani 50 milyon Euro civarıdır. Çarpan olarak 4 kullanılır büyük ihtimal çünkü sürekli zirveye oynayan, profesyonelce yönetilen, sadece futbola konsantre borçsuz bir kulüptür; mali tablosu gayet düzgündür. Çarpan 4 ise Başağın piyasa değeri 200 milyon Euro civarında olur.

5. Ne yapak şimdi feneri satıp basaksehirmi alsak ?

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    elimdeki 2 pozisyon zararda ama batan bir şey yok, elimdekileri tutmaya devam ediyorum, sizler gibi al-satçı değilim

demek ki FENER'in önü açık diyorsun, bu konuda ciddi misin?
    ciddiyim abi. burada yazdım zaten. gs maçından önce 16'dan çıkmıştım. sebebi de fener düşmanı medya ve tetikçilerdi. mağlubiyet bağıra bağıra geliyordu.
    10 liranın altına atarsa kadameli girmeyi düşünüyorum.

başakşehir konusunda hemfikiriz. son 4 yıldır ilk üçte bitiriyor. avrupada çeyrek finali zorluyor. bist'te olsa düşünülebilirdi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Başakşehirin yıllık cirosu GSRAY'ın 4 te 1 i kadar yani 50 milyon Euro civarıdır. Çarpan olarak 4 kullanılır büyük ihtimal çünkü sürekli zirveye oynayan, profesyonelce yönetilen, sadece futbola konsantre borçsuz bir kulüptür; mali tablosu gayet düzgündür. Çarpan 4 ise Başağın piyasa değeri 200 milyon Euro civarında olur.
    TH abi selam.

Senin olumsuz yazmanın hisse için olumlu olduğunu bende düşünüyorum. Bunu daha önce de söyledim zaten. Şimdiye kadar istatistikler bunu doğrular nitelikte. Umarım bu sefer de aynısı olur.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    TH abi selam. Senin olumsuz yazmanın hisse için olumlu olduğunu bende düşünüyorum. Bunu daha önce de söyledim zaten. Şimdiye kadar istatistikler bunu doğrular nitelikte. Umarım bu sefer de aynısı olur.
    Aleyküm selam. FENER 22.40 dan 10 tl ye %50'den fazla göçtü, GSRAY ise 4.35 ten 3 tl ye %31. Böylesine mega düşüşlere rağmen benim belirttiğim olumsuz görüşlerin halen fiiliyata dönüşmediğini düşünüyorsun demek ki. %50 yi aşan düşüşler sende hala olumsuzluk yaratmamışsa acaba % kaçlık bir düşüş olmalı ki sen "hah işte şimdi olumsuzluk fiiliyata dönüştü" diyeceksin? %50 yi aşan bir düşüş seni kesmiyorsa acaba %100 lük bir düşüş mü bekliyorsun? Beni gerçekten de şaşırtıyorsun kuşçu kardeşim. Senden çok daha üst seviyede bir yorum beklerdim.

Sayfa 143/751 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •