Sayfa 143/729 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 5826 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazı müstahak illerimiz doğalgazık faturalarını görünce müthiş bir aydınlanma yaşayacaklar, tabiki bu arada kurunun yanında yaşta yanacak.
    Tulum çıkarmış illerimiz de kurunun yanındaki yaş, kuru yanarken zaten hemen kurur o sıcaklık derecesinde .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Çito benle ilgisi yok, 2.Trump gelecekti ya hani, gelince de uçacaktı ya, uçuşa kalktı ya, kaptan kalkış hızına ulaşmadan uçağın burnunu kaldırmaya çalışınca böyle oldu.

Demek ki küfeden atmak istedikleri var onlar için denemeler henüz bant içinde .

1.Ayakkabı kalıbına göre min 42 ile max 43 arasında , düztabanlıkta yok
    1. yalan söylüyormuşsun gibi bir his var içimde

2. trampıs geldi/gelecek diye 60.000'den 105.000'e gittiya... daha ne kadar gidecek ? atmosfer dışınamı çıkacaklar

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Adam 7500 TL ile gul gibi geciniyormus ee tuhaflik sizlerde kardesim

https://www.facebook.com/reel/1815987725832304
    Amet abim adam ne diyor aldığı askıda ekmek arasına ne koyuyor. Amet abim sende böyle düşünüyorsan apart ile gelirim Reha başkan bile kurtaramaz. ABD olsan orada Trump ile birlikte ikinize kullanırım aparatı

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1. yalan söylüyormuşsun gibi bir his var içimde

2. trampıs geldi/gelecek diye 60.000'den 105.000'e gittiya... daha ne kadar gidecek ? atmosfer dışınamı çıkacaklar
    Bu aralar gene saçmalama moduna girdin ağzından çıkanı kulağın duysun sana daha önce de söyledim bir daha söylemeyeceğim.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. Konya neden sonuncu olmus anlamadim oysaki en cok icki orada iciliyor diye biliyorum

https://i.milliyet.com.tr/GazeteHabe..._mf302960.Jpeg

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu aralar gene saçmalama moduna girdin ağzından çıkanı kulağın duysun sana daha önce de söyledim bir daha söylemeyeceğim.
    daha öncekini hatırlamıyorum
    bunu 1 sayalım ve kapatalım o vakıt
    Son düzenleme : çıtak; 27-01-2025 saat: 22:00.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazı müstahak illerimiz doğalgazık faturalarını görünce müthiş bir aydınlanma yaşayacaklar, tabiki bu arada kurunun yanında yaşta yanacak.
    Sınırlarımızı yani illere göre en fazla tüketeceğimiz sınırımızı yazsınlar ona göre yakacağız kombimizi.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sınırlarımızı yani illere göre en fazla tüketeceğimiz sınırımızı yazsınlar ona göre yakacağız kombimizi.
    Bölgesel asgari ücret gibi belki kalkınmışlık seviyesine göre bir düzenleme olur.

Bu durumda K.Denizden gelen doğalgaz için o bölgedeki millet de bizim sularımızdan çıkıyor bahanesi ile kaçak kullanmaya başlayabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 143/729 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •