Üzülme sen Chp'nin en az %25 oyu net. Adam ilk gunden itibaren belediye baskanlari gorevlerin basinda dedi. Kendi adaylığı üstü kapalı belli idi.
Meral Abla düşünsün. Deprem bolgesine ilk gunler gitmeyen Reis'e bugün 'onlar mal biz can derdindeyiz demesine olanak sağladı ya bunun utancı yeter anlayana.
İpi besleyip büyüten bay kemal. Eğer bugünleri göremediyse bırakıp gitsin. Bunun adı kandırıldım dır. Bugün ipin kandırdığını yarın kimleeer kimler kandırmaz ki!
Meral apla 1 günde üye sayısınının %3 ünü kaybetmiş.
bir halt olacağı yok.
CHP asla İP e taviz vermemeli kafadan yüzde 45 oyu vardır ChP nin yüzde30 ve kürt seçmenin yüzde 15 kesin oyu var daha diğerlerini saymıyorum K Koğlu yüzde 55 oyle seçileceğine kesinlikle inanıyorum İP e oyveren seçmen ip in ağzına bakarak oy vermeyecektir deva partisi gelecek partisi CHP den kopanlara oyveren oyları siyasal islamcılara kesinlikle gitmez 3 5 kişinin oyu önemsizdir zaten ipin içinde gizli CHP nin oyu vardır
Hadi hayırlısı.bari hdp ile aşikar ittifak yapmasalar.o tam intihar olur.ilk turda hdp mutlaka kendi adayını çıkarmalı.aksi durumda gelsin chpkk feto ittifakı söylemleri.
Yahu vazoyu oy veririz dedik te hala bu besli masada söz hakkı besinin de aynı ise biz bir nevi babacan a Davut a molla ya oy vermiş olmayacak miyiz bunlar nasıl eşit ortak olacak.kk bunları niye sırtında taşıyor.hadi taşıyorsun bari bahçeli gibi taşı adamı asli islere karıştırma Di mi.bu n lar baya baya eşit söz hakkı falan diyor.
Nereden baksan elde kalan bir strateji uyguladı 6masa daha doğrusu ortada bir strateji de yokmuş 6 kişi fiyakalı lüks çakarlı araçlarla sanki büyük bir iş yapıyorlarmış çok önemli kararlar alıyorlarmış gibi aylardır milleti oyaladılar birde çıktılar ekonomi ile ilgili manifesto yayınladılar mb başkanı bile belli olmuştu halbuki daha kendi aralarında bir anlaşma yokmuş büyük komedi
Yer İmleri