Sayfa 145/618 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. ben alırım, kaç lotun var emmioğlu

2.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Onelle, trol nitelemesini benim sözüm üzerine getirmen hiç hoş değil.
    Sen bundan 2 sene önce pegasus başlığında öğretmen olduğunu söyleyip kağıt 11 lere giderken büyük zararda olduğunu söyleyip sonra yükselirken kredi ile maliyetini düşürdüğünü söyleyip sonra 27 lerden satıp 100bin tl kar ettiğinin işlem fotosunu başlığa yapıştıran kerrake değil misin? Troll kelimesini neden üstüne alınıyosun ? Burada bi gün uçuyo bi gün batıyo bi gün iğrenç kağıt bi gün harika kağıt diye insan kandırmaya çalışan trolleri görmemek için aptal olmak lazım ...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

3. onlar kendilerini biliyo bundan sonra da görevleri gereği aynı şekilde yazmaya devam edecekler...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

4.  Alıntı Originally Posted by Engineer34 Yazıyı Oku
    aynen ustam ben 2 ay erken ayrılmıştım 21,50 ile. Nasip değilmiş o zamanlar. O dönemlerden birde kelebex i hatırlıyorum.
    Teşekkürler dostum. Hoşgeldin tekrar.

5. Endeks bozdu.

Bizim hızımızı düşürür.

6. Kar satışları gelmeden hep yükselmek zaten sağlıklı olmaz ki...

7.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    trolleri teker teker çok iyi hatırlıyorum...
    Hatırlayabilirsinizde, trol kelimesi olmamış. Kim neye trollük yapmış, kimi kimi görevlendirmiş ? hayal dünyasından gerçeklere dönmeniz umuduyla.

Anlaşıldı seviye diplere düşmüş burada. Çokta şey yapmamak lazımmış hata bizde kusura bakma.

8.  Alıntı Originally Posted by ECHENEIS Yazıyı Oku
    Lakin bu dirençlerden bi aşağı % 10 salması lazım, kısa vadeci ve yeni girecekler dikkatli olmalı

Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
    Sanmam. Yüzde 10 aşağı giderse çok mal kaptırır. Buralardan bile saldıranlar oldukça yüzde 10 aşağısını hayatta göstermezler.

Kar satışlarının 35'lardan önce geleceğini de düşünmüyorum. Hatta güçlü alım devam ettikçe uzun bir süre kar satışı bile olmayabilir. Zaten toplaya toplaya gidiyorlar.

Sayfa 145/618 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •