Sayfa 145/1000 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ASTANA'nın başarısızlıkla sonuçlandığı iddiası, bir beklenti ve dileğinden ibaret olsa gerek. Tivitin kalan kısmında yazdıklarına SEVİNELİM Mİ ÜZÜLELİM Mİ sayın british?

Antalya'da ormanlık alanda 8 parça halinde toprağa gömülü bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Cesedin 51 gündür kayıp olarak aranan 82 yaşındaki Asım Bayram'a ait olduğu tespit edildi. Cesedin Bayram'a ait olmasının ardından savcılık talimatıyla 4 kişi gözaltına alındı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli : Mansur Yavaş adaylıktan geri çekilmeli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Mansur Yavaş adaylıktan geri çekilmeli..
    ..ki benim adayım kazansın.
    desene!...

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Mansur Yavaş hakkındaki iddialar) Mahkemelere intikal etmiş. Biz hakim, savcı değiliz.

Çelik: "AK Parti'nin Mansur Yavaş diye bir meselesi yok. Mansur Yavaş, CHP, Kılıçdaroğlu ve ittifak içinde o adaylığa destek verenlerin meselesidir."

Durumun nereye varacağı taaaa 2006 belli hala uyanamadılar.

Çiftçi kalmıyor ,pazarcıda kalmıyacak dışardan alıp markette geçirecekler.

Hikayeden kankaları marketlere sallıyorlar.

Erdoğan’ın “***** da al git” dediği çiftçiye yine polis ablukası

11 Şubat 2006’da, Başbakanken Mersin’e gelen Recep Tayyip Erdoğan’a, “Bu çiftçinin hali ne olacak? Anamız ağladı?” diye feryat eden ve "***** da al git" tepkisiyle karşılaşan çiftçi Mustafa Kemal Öncel, yıllardır yaşanan polis ablukasının Erdoğan'ın miting için kente geldiği pazar günü yeniden tekrarlandığını öne sürdü. Öncel, “Tayyip bey Mersin’e ne zaman gelse, hayatım zehir oluyor. Ya gözaltı, ya da polis ablukası, artık yeter” diyerek isyan etti.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...ukasi-3894526/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Didem Soydan'a açılan soruşturma hakkında takipsizlik kararı verdi

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    desene!...
    Avucunu yalar ayrica bu mesele mansura oy kaybettirmez kazandırır
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 145/1000 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz