Ya galip almıyorsa.
Ya o alıyormuş izlenimi yaratiliyirsa
Ben bunları oyun olarak görüyorum.
Ya galip almıyorsa.
Ya o alıyormuş izlenimi yaratiliyirsa
Ben bunları oyun olarak görüyorum.
Tamam Allah yolunu acik etsin..
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Kardeş Allah kısmet etmiş 1.79 maliyetli mal almışsın güzelde kar etmişsin bunun rahatlığı var ama unutma daha iki hafta öncede icb tahtasında yine galibin yok şu kadar malı var yok bu kadar malı var kar edebilmesi için 7-8-910 lira gibi fiyatla satması gerektiği konuşulurken adam ansızın bastı aşağıya kısacası bu saatten sonra temkinli olmakta fayda var.Hisse dahada yükselebilir ama galip varsa heran aşağıya da basabilir.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky ya alın satın demiyorum dikkat.
Sadece uyanık olun.
Size satın diyenler şimdi gülüyordur.
Benim bile yüzde 4 hissemi hic ettiler.
İnsan etkileniyor .
Galip de galip.
Metro da metro.
Ayıptır günahtır yapmayın.
Galip oturmuş şuan geliyordur.
Kardesim iyi niyetin icin tesekkur ederim haklisin birqz daha saglikli dusunmek lazim ama yaptigi hareketlerden dusurmeyecegini dusunuyorum cunku habire toplutor kagidi tamamen ele gecirdi kime satacak ki kimse almaz o kadar mali bi yere goturup oralarda sabitlemesi lazim ki yavas yavas mali yedirsin dusuncem bu ytd samimyetin icin de cok tsk ederim
Rica ederim.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Pasta atabilecek var mı ?
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin @cefaks pasta paylasabilirmisiniz.
Yer İmleri