Sayfa 146/367 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. Bunlar .....,........,..........,........dur.Ayrıca hisseyi buduruma getirenlerin yedi sülaleside......,.......,......dır.

2. Firmamıza konu ile ilgili sorular sormuştum. Hayrettin Bey'den cevap geldi. İyi niyet ile çalıştıklarını belirtmişler. Yukarıda yazmış olduğum iddiaların doğru olmadığını bildiriyorlar. Geri dönüş için teşekkür ederim ama cevap içerikleri çok tatmin edici değil. Benim değerlendirmem bu yönde. Buyrun sizler de değerlendirin.

Değerli Yatırımcımız

Şirketimiz ile ilgili olarak aşağıda sormuş olduğunuz sorularınızla ilgili olarak;

Arsamıza ait imar durumu ne aşamadadır?

İmar neden bekliyor? (Sizden alacağım cevaba göre İl Özel İdaresi'ne başvuruda bulunacağım)

22 Kasım 2018 tarihli KAP açıklamamızda konuya dair güncel durumu ve yönetimin planlarını kamuoyu ile paylaştık.

- Koral Mühendislik ile anlaşma yapıldı, bu anlaşma içeriği nedir amacı nedir? Bu zaman kadar yanılmıyorsam 4 firma ile anlaşma yapıldı ama bir ilerleme henüz olmadı?

Koral Mühendislik ile yapılan anlaşma KAP ortamında da açıklandığı üzere, imar planı ve inşaat işleri ile idari işleyişe yönelik proje yönetim ve müşavirlik hizmeti alınması kapsamlıdır. Diğer anlaşma ise imar planın hazırlanması kapsamlıdır.

- Asılsız haber yaptığını itham ettiğiniz ve gerekli hakkımızı arayacağız dediğiniz Niğde Anadolu Gazetesini mahkemeye verdik mi?

14 eylül 2018 tarihli KAP açıklamamızda konuya dair , ''....hukuki yollara başvurma hakkımızı saklı tuttuğumuzu değerli kamuoyu ile paylaşırız...." denilmişti. İmar planı onayı sürecimiz halen devam etmektedir ve hukuki yollara başvuru hakkımız devam etmektedir.

Bilgilerinize…

Selamlar

Hayrettin YENEL

Yatırımcı İlişkileri Yön. Yard.

3.  Alıntı Originally Posted by kiliTTasi Yazıyı Oku
    Firmamıza konu ile ilgili sorular sormuştum. Hayrettin Bey'den cevap geldi. İyi niyet ile çalıştıklarını belirtmişler. Yukarıda yazmış olduğum iddiaların doğru olmadığını bildiriyorlar. Geri dönüş için teşekkür ederim ama cevap içerikleri çok tatmin edici değil. Benim değerlendirmem bu yönde. Buyrun sizler de değerlendirin.

Değerli Yatırımcımız

Şirketimiz ile ilgili olarak aşağıda sormuş olduğunuz sorularınızla ilgili olarak;

Arsamıza ait imar durumu ne aşamadadır?

İmar neden bekliyor? (Sizden alacağım cevaba göre İl Özel İdaresi'ne başvuruda bulunacağım)

22 Kasım 2018 tarihli KAP açıklamamızda konuya dair güncel durumu ve yönetimin planlarını kamuoyu ile paylaştık.

- Koral Mühendislik ile anlaşma yapıldı, bu anlaşma içeriği nedir amacı nedir? Bu zaman kadar yanılmıyorsam 4 firma ile anlaşma yapıldı ama bir ilerleme henüz olmadı?

Koral Mühendislik ile yapılan anlaşma KAP ortamında da açıklandığı üzere, imar planı ve inşaat işleri ile idari işleyişe yönelik proje yönetim ve müşavirlik hizmeti alınması kapsamlıdır. Diğer anlaşma ise imar planın hazırlanması kapsamlıdır.

- Asılsız haber yaptığını itham ettiğiniz ve gerekli hakkımızı arayacağız dediğiniz Niğde Anadolu Gazetesini mahkemeye verdik mi?

14 eylül 2018 tarihli KAP açıklamamızda konuya dair , ''....hukuki yollara başvurma hakkımızı saklı tuttuğumuzu değerli kamuoyu ile paylaşırız...." denilmişti. İmar planı onayı sürecimiz halen devam etmektedir ve hukuki yollara başvuru hakkımız devam etmektedir.

Bilgilerinize…

Selamlar

Hayrettin YENEL

Yatırımcı İlişkileri Yön. Yard.
    Hocam tamamen cevap vermemiş olmak için yazılmış bir cevap.

Tamamen yalan dolan

4. kiliTTasi çok güzel yorumlamıssın özel idare belli zaman da bu imar için cevap vermek zorunda ikincisi imar hazır imza hazır bunlar tarla olarak kendi ortak veye arkada gurbuna bu tarlayı satıp sonrada imarımı imzalatacaklar özel idare birko şirketinden imarı imzalamak için ne istiyor yatrım tavsiyesi deigldir

5. Hayrettin YENEL için çok ta dürüst bir dama degil diyor köylü arkadaslar sözüne pek itibar edilmez diyorlar yatrım tavsiyesi degildir

6.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    kiliTTasi çok güzel yorumlamıssın özel idare belli zaman da bu imar için cevap vermek zorunda ikincisi imar hazır imza hazır bunlar tarla olarak kendi ortak veye arkada gurbuna bu tarlayı satıp sonrada imarımı imzalatacaklar özel idare birko şirketinden imarı imzalamak için ne istiyor yatrım tavsiyesi deigldir
    Pazartesi günü hepimiz il özel idareye eposta yada faz yolu ile dilekçe gönderelim. Brko’nun imar süreci neden cevaplanmadan idare tarafından tutulmuş son durum ne imiş? Şirket ne istemiş?

Ben dilekçeyi şekillendirip buradan paylaşacağım. Ne kadar çok başvuran olur ise o kadar iyi olur.

Şirkete cevabınıza göre il özel idareye dilekçe vereceğim dedim. Cevaplar geldi tatmin olmadım.

İyi akşamlar.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. çimerden yazın özel idare şirketten ne istemiş alytapı yarımı nı özel idare yapmak zorunda yatrım tavsiyesi deildir

8.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    çimerden yazın özel idare şirketten ne istemiş alytapı yarımı nı özel idare yapmak zorunda yatrım tavsiyesi deildir
    Sayın Oblakbulut

Bu tür projelerde yere özel imar geçiriyorsanız yerel idare altyapı yatırımı yapmak zorunda değil diye biliyorum. Ayrıca proje ölçeğinde altyapı yatırımları çok fazla maliyet oluşturmayacağından proje sahibinin yapması daha doğru. İl özel idare ile süreç böyle bir konuda sorun oldu ise kaybedilen zamana yazık olmuş.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 146/367 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •