Sayfa 146/852 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Yukarıya kopacak hissi vermek için kendi lotlarını alıp sattılar bence gene , bu arada hisseye atlayanlar olduysa - mutlaka olur- gene kendilerine geriye basarak alttan toplama derdine düştüler.

Zamanları daraldığı için bu volatile hareketleri bence önümüzdeki 6 iş gününde görmeye devam edeceğiz.

Sabah açılış anında tahtadaki lotlar seans içinde nerdeyse 3 e katlanıyor. Bekliyelim görelim

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Yukarıya kopacak hissi vermek için kendi lotlarını alıp sattılar bence gene , bu arada hisseye atlayanlar olduysa - mutlaka olur- gene kendilerine geriye basarak alttan toplama derdine düştüler.

Zamanları daraldığı için bu volatile hareketleri bence önümüzdeki 6 iş gününde görmeye devam edeceğiz.

Sabah açılış anında tahtadaki lotlar seans içinde nerdeyse 3 e katlanıyor. Bekliyelim görelim
    Güzel açıklamışsınız teşekkürler.

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hareketli gösterip itelediler yine...

4. SPK haberi akşamın süsü olabilir...Tabii bide G.menkul değerlemeleri var.Tabii birde Migros bunu nasıl hüpledeceği var..Varoğlu var..

5.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    SPK haberi akşamın süsü olabilir...Tabii bide G.menkul değerlemeleri var.Tabii birde Migros bunu nasıl hüpledeceği var..Varoğlu var..
    Bu saydığın ihtimaller hep var zaten. Bunları kağıttaki herkes biliyor. Bunlardan dolayı burda bekliyoruz. Fatklı olabilecek haberin bugün gelip gelmeyeceğini net söylemen olurdu

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Spk bulteninde bu hafta da yok

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. O kadar farklı bilgiler yok bende. Okuduğum takip ettiğim kadarı ile temel analize dayalı bilgiler bunlar.Bu haftaki SPK kararindada bir haber göremedim Kipa ile ilgili.İncelenme isteyen. Bir durum.inşallah küçük yatırımcının haklarını gozetirler.Uzadıkça daha umitleniyorum.Ortaklık yapısı bu derece güçlü kaç tane 2 TL nin altında kağıt vardır.Ben şunu biliyorum ki onlarca kağıt 2 TL fiyatlardan 7/8 TL fiyatlara gitmiştir.Buda gidecek demiyorum ama yarinlarda neden olmasın.

8.  Alıntı Originally Posted by cagri Yazıyı Oku
    Arkadaslar bende 96 ile aranizdan ayriliyorum
    Bu hareketi en son yaptiginda 82 leri gormusyuk
    Biraz tirstim hareketten
    Kalanlara bol kazanclar diliyorum
    İşalla 2 yi gecer ve kazanirsiniz
    Stres oldum.
    Ne yapacağı belli değil.
    1 buçuk yıl daha bekleyemem.
    Valla bende 2 - 2.20 civarı olursa satmayı düşünmeye başladım.
    Asla yatırım tavsiyesi degildir.
    Kendi görüş ve düşüncelerimdir.

Sayfa 146/852 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •