O link üstteki mesajda da var. Dikkatli bak. Kolaylık olsun diye ekledim. bu biiir.
kendi yorumum da var evet. burası bin mesajdır yorumdan geçilmiyor, ben bir eklemişim çok mu. yapamaz mıyım, ikiii
acımadıki lafı sana ait, senin niyet okuman, lafını siltirtme. üüüç ü beşi boş ver.
benim vaktim kıymetli geyikle kaybedecek zamanım yok, hadi sana iyi sanallar
bir amerikan vatandası muzun kilosunu 5 liraya yiyor. Bir Türk vatandası 20 tl yiyor. ikiside dolarla alıyor aradaki fark kimin cebine giriyor.
Haftasonu ses tonunu yükselten Londra hükümeti, herhangi bir anlaşma yapılmaması durumunda, "Kraliyet Donanması'na ait 4 geminin balıkçılık alanlarını olası bir saldırıdan korumaya hazır olduğunu" bildirdi. Daily Mail, hükümeti Fransız balıkçılara karşı "silah donanımlı gemi göndermeye" çağırdı. Eski asker ve parlamento savunma komitesi başkanı muhafazakar milletvekili Tobias Ellwood, bu hareketin "sorumsuz" olduğunu ve "Zaten bunalmış donanmamızı bir NATO müttefikinin balıkçı teknelerine karşı görevlendiriyoruz. Düşmanlarımız buna çok sevinirdi" diyerek kararı eleştirdi.
https://www.amerikaninsesi.com/a/bre...i/5700134.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Market manavcısının Dole muzu Chiquita muzu diye satma cabası durumu..muz mafyasına savaş aştım cankaya semtınde bulunan markette chiguita var altındagda yok çalısan orası cankaya dıyor iyide fiyatları aynı..kalitesi kotu urunu aynı fıyattan kakalıyorsun bana...konusmalar bu şekilde manavcı calısanla
sımdı chiquita neden yok bır bakayım dedım ınternette konkordato ilan etmiş vay anasına...muzcu bile batmıs
Bu devirde işini kaliteli yapmayacan demek
Yer İmleri