Sayfa 148/902 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Tamam,söylediklerinin çoğunda haklısın. (Hala yaziyor olacagim ama) Bh borsa aleminde hisseyle ilgili her telden ve her kalibreden yığın yığın bilgi akışı var (normali bu zaten). Hrrkes kendi kapasitesinin elverdigi ölçüde bu verilere bir anlam biçip sonra kararlar alıyor. E simdi açik ve net sorayim sana:
    Hani şu "Türkiyede bugüne kadar yapilmis RESlerin üçte birini GESAN yapmi' gibi her halinden abartı akan bir veriyi benim gibi bir acemi bile yemezken -hadi seni geçtim- hisse 20 lirayken bile engin bilgisiyle her şeyi süzen Keko gibi arkadaşlarin sadece şirketin tarihcesinde geçen bu bilgiyi "argümanin tuhaf iddiasina ve aćik acik hatalı olma ihtimalini sezebilecek çapı olmasina ragmen baliklama atlamasina ben artik eskisi gibi "hata" olarak bakamayacağim. Evet,bilinçli bir yaniltma oldugunu sanmamakla beraber "hisseyi" parlatmaya yarayacak bir argüman olmasi yeterli görülmuş belli ki! E soran olursa da,kendi sitelerine koymuşlar diye de cevap da hazir. Yani "yav böyle şey olur mu,bu bilgi cidden tuhaf bir abartıda,dur şuna bakayim" demek yerine bi de üste her yerde bunu vurguluyorsan "ben 20'lerden beri buradauim he heyyy" vurgusu içimdeki sis bulitlarini dağitmis oldu. Son kez söyluyorum: Bilinçli bir yaniltma oldugunu düşünmuyorum ama yeter ki hisseye yarayan bir argüman olsun aceleciliği ile (normalde kendi profiline hiç uymayip) bu argümana baliklama atlanip bir de boyuna bize de aktariliyorsa maksat "ne olursa olsun yeter ki şirketi allayacak bir şey bulalaim" niyetinin de derinlerde olabilecegini gösterdi.
    Evet çok yazdim ama sağ olun sayenizde bu sofrada menüde olmaktansa sofraya oturmaya talibiz!
    Hocam beni güldürdün allah da seni güldürsün şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşımını beğeniyorum zira bir yatırımcının uyuşukluk yapma yahut sorgulamama lüksü olduğunu düşünmüyorum.

Burada ortaya attığın düşünceler kimseyi kızdırmamalı zira kızdırıyorsa kişi dönüp kendine bakmalı çünkü aldığı malın farkında değil demektir. Burada forumu geriye doğru okursanız ortakların büyük kısmı şüphe duydukları, memnun olmadıkları kısımları yazıp tartışmışlardır.

Keko hocama karşıda haksızlık yaptığınızı düşünüyorum zira 5-6 aydır forum vasıtasıyla konuşuyoruz, tartışıyoruz 1 tane kötü niyetli olabilecek bir yazısını görmedim, hisseye dair yazdıklarını gazlayıcı modda yazmıyor. Bildiklerini ve düşündüklerini samimi bir şekilde yazıyor, olumlu düşüncesi daha ağır bastığı için siz öyle algılamış olabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko boşver yıgıdım ,, kımseyı muhatap almak zorunda değiliz ,, bu hissede kımse zarar da değil bu fıyatta ,, beğenmeyen satar gıder kımseye bırşey ıspatlamak veya beğendırmek zorunda değiliz,, ömür bey sizede başarılar , umarım çok çok kazanırsınız.

Adam almış 300 TL den hısseyı Nıye 600 TL olmuyor diye hesap soruyor ,, neyse arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun .Zamanı geldığinde beklersek 600 TL de 1000 TL de olduğunu göreceğiz inşallah ,,
    Bak dostum,güzel güzel konusuyorduk. Ben tek kelime hakaret falan da etmedim. Sen de kendince bir şeyler söylüyordun ama üsturubunu bozmamistin. Simdi benim dediklerimi alip "300 liraya almis 600 olsun istiyor" zırvalığına niye tevil ettin şimdi? Acemiyiz dedikçe,hayalci ya da "enayi"yiz demedik. Büyük RESim ortadayken mevzuyu "300 olsun 600 yeeaaa" diye sulandırmak yerine REStime karşılık RESt ver o halde. Haa siz hep guzel tavsiyelerinizle RESital sunuyor biz faniler gibi 300'den 600'e göz dikmiyor olabilirsiniz ama 20'ler de hiç fena değil yani RESmen!

3. Durun Ömür bey'i biraz daha sepsizimin dehlizlerinde kaybedeyim 🙂 Ömür dostum Amerika Birleşik devletleri'nde ilk defa füzyon enerjisi verimli halde elde edilmiş.

Vizyon enerjisi atama parçalamaktan ziyade birleştirmekle ortaya çıkan temiz enerjidir.

Ve Amerika bunu başardı ilk adımları atılıyor artık Bu sistemin. Çok uzun vadede 30-40 yıl başka enerji kaynağına ihtiyaç kalmayabilir çünkü herkes kendi güneşini yapacak.

Çocuklarınızın portföyü için bunları söylüyorum çünkü bizler zaten çok uzun vadede ölüyüz 🙂🙂

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Durun Ömür bey'i biraz daha sepsizimin dehlizlerinde kaybedeyim 🙂 Ömür dostum Amerika Birleşik devletleri'nde ilk defa füzyon enerjisi verimli halde elde edilmiş.

Vizyon enerjisi atama parçalamaktan ziyade birleştirmekle ortaya çıkan temiz enerjidir.

Ve Amerika bunu başardı ilk adımları atılıyor artık Bu sistemin. Çok uzun vadede 30-40 yıl başka enerji kaynağına ihtiyaç kalmayabilir çünkü herkes kendi güneşini yapacak.

Çocuklarınızın portföyü için bunları söylüyorum çünkü bizler zaten çok uzun vadede ölüyüz 🙂🙂
    Amerika'daki tüm füzyon çalişmlarinin üçte birinde Girisim Elektrik olduğu için çocuklarim Varyemez Amca gibi para içinde yüzecekler🤣

5. Füzyon ile ilgili makale:

https://www.washingtonpost.com/busin...-breakthrough/

Makalenin önemli kısmının tercümesi:

"Daha da önemlisi, mühendisler henüz bu reaksiyonu, pratik olarak elektrik şebekesine dağıtılabilecek elektriğe dönüştürebilen makineler geliştirmediler.

Bilim adamlarına göre, geniş ölçekte füzyon gücü oluşturacak kadar büyük cihazlar inşa etmek, üretilmesi olağanüstü derecede zor olan malzemeler gerektirecektir. Aynı zamanda, reaksiyon, onu oluşturan ekipmana muazzam miktarda baskı uygulayan nötronlar yaratır, öyle ki süreç içinde yok edilebilir."

6.  Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    Füzyon ile ilgili makale:

https://www.washingtonpost.com/busin...-breakthrough/

Makalenin önemli kısmının tercümesi:

"Daha da önemlisi, mühendisler henüz bu reaksiyonu, pratik olarak elektrik şebekesine dağıtılabilecek elektriğe dönüştürebilen makineler geliştirmediler.

Bilim adamlarına göre, geniş ölçekte füzyon gücü oluşturacak kadar büyük cihazlar inşa etmek, üretilmesi olağanüstü derecede zor olan malzemeler gerektirecektir. Aynı zamanda, reaksiyon, onu oluşturan ekipmana muazzam miktarda baskı uygulayan nötronlar yaratır, öyle ki süreç içinde yok edilebilir."
    Füzyon için trafolar Gesan'dan. Sunjunior da füzyonu evlere taşıyacak,ohh missss.. Valla al sana hikayenin kralı😂

7.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Füzyon için trafolar Gesan'dan. Sunjunior da füzyonu evlere taşıyacak,ohh missss.. Valla al sana hikayenin kralı��

8.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Durun Ömür bey'i biraz daha sepsizimin dehlizlerinde kaybedeyim �� Ömür dostum Amerika Birleşik devletleri'nde ilk defa füzyon enerjisi verimli halde elde edilmiş.

Çocuklarınızın portföyü için bunları söylüyorum çünkü bizler zaten çok uzun vadede ölüyüz ����
    Çin de ciddi çalışıyordu, Ay projesi filan.. Paneller elimizde patlamasın

Sayfa 148/902 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •