Sayfa 148/655 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Sn Every999
    Eğer maliyet TL bazında 2015 in parasıysa o zaman dolar 3 liraydı.Temettuler düşse bile zarar çok gibi .Sabır diliyorum.Umarım bir an önce hakettiğini yeri tekrar bulur.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dün 99 binde 5.43 bugün 100 binde 5.43 .. bütün gün 5.44-5.45 yine gelene gidene alım fırsatı vermişler. Halk ile vakıfın yükselişini gören bu da gider diye alıyorsa sıkıntıya devam...
    Cok haklısın, şuanda herkes Halk ve Vakıfda Ak ve Garan ı daha once satmışlardı. Bugünde İşbankı sattılar. Sırayla Bankaları geziyorlar. Önümüzdeki günlerde Halk ve Vakıf ı yukarı cekip satarlar, tekrar döner İşC ve Akbnk ı alırlar. Garan a cok istek yok. Yabancı Yatırımcılar gelirse ancak gider.Piyasada Algoritmik Robotlar oldugu sürece V cıkışı hayal, 97-102 bin arası gider gelir . Trade yaparak zaten para kazanmak onların işi.Yukarı sürecek parada yok ortada. Aslında onların yaptıgını yapmalıyız. Ykb- Merril-Robot, Yatırım - Ak- Global bazende Meksa yı kullanan Pala, Gedik yatırımda tam kumarbazlar 1-2 kademeYe OW larının 5 katı kredi. TEB DE B. S. Trader, Hintli ve Iraklılar var yan kagıtlarda. Daha ayrıntılı anlatırdım ama sayfa yetmez.Bildiklerimi size anlatabildiysem .ytd.

3. Akbnk piyasa değeri 4,09 Bimaş 4,97 milyar dolar çok garip

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dün 99 binde 5.43 bugün 100 binde 5.43 .. bütün gün 5.44-5.45 yine gelene gidene alım fırsatı vermişler. Halk ile vakıfın yükselişini gören bu da gider diye alıyorsa sıkıntıya devam...
    Borsada kararlı olmak lazım. Ya uzun vadecisinizdir günlük bakmazsınız, ya da kısa vadecisinizdir alıp satarsınız. Ya da her ikisini birden uygularsınız strateji olarak.

Bundan güzel hisse mi var hiç olmazsa gün içerisinde almak veya satmak istediğinizde karşınızda alıcı satıcı bulabiliyorsunuz. Ben de Perşembe günü almıştım 5,54 TL den uzun vadeli düşünerek. Cuma günü elimdeki hissenin üçte irini 5,49'dan sattım ve 5,45 TL den tekrar yerine koydum. Elimdeki hissenin % 25 i kadar da ek alım yaptım. Allah bereket versin. 3 ay içerisinde 5-6 defa daha bunu yapabilirsem, ne ala. Yok malı kaptırır da yerine koyamazsam kısa vadede, başka hisseye gider düşmesini beklerim.

Bir de 3-4 yıldır bekleyen arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Hissenin uzun vadede yerinde sayması normal, çünkü karında bir artış olmamış. Ayrıca 2016-2018 dönemimde temettü vermiş ve bir de sermaye artırmış 4 milyar TL'den 5,2 milyar TL'ye. Bu süre zarfında da gerçekten 4-5 defa uzun vade için al-sat fırsatı vermiş. Bunların 2-3 tanesini kullanabilen zatem elindeki hissenin maliyetini sıfırlamış. Takaslarda görülen büyük kurumların 3-4 yıllık bir vadede bunu yapabilme fırsatı yok karşılarında yeterli alıcı-satıcı bulamayacakları için, ama küçük yatırımcının bu imkanı var. Kullanmak lazım. Syg. YTD.
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

5. *vakıf yatırım, akbank hedef fiyatını 9,70 tl'den 8,50 tl'ye revize etti
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Döviz düşüyor ,endeks 101 bini geçti.Su an 6 lira üzerinde olması gereken kagıt 550 yi geçemiyor.Gercekten bu baskı inanılmaz tamamen endeks ve ana hisselerle korelasyonu kaybetti.Sabancı karını attırdı fakat bankasına da sahip çıksa daha iyi olur prestij açısından.YTD

yeni trend ;banka sat.geri kalan ne varsa al.batıkmış,zarar etmiş fark etmez.her koşulda kar üretebilen bankalar tu kaka .........
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

Akyatırım alıcı geldikçe veriyor.Ne bitmez mal varmış arkadaş.en sonunda negatif ayrısmadıgı bir Garan kalmıştı.onunla da ayrıştık.YTD

Sayfa 148/655 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •