-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Net kırmızı kart ve penaltiyi vermedi hakem..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Alper Valbuena'nin yerine oyunda .
Mehmet Topal'da Ozan'in yerine girdi.
-
-
Bu takimda 95 dakika Giuliano oynuyorsa fazla diyecek birşey yok.. Valbuena çıkarken 3-1 di o çıktı bir daha isimiz bitti.. 5'3 yakalayıp gölü atamiyoruz.. Giuliano kaleci ile karşı karşıya atamıyor.. Son saniye Hasan Ali Kayseri'li oyuncuyu neden çekip düşürüp serbest atia veriyorsun? Yapma pozisyon yok birşey yok son saniye.. Yazık oldu..
Aykut hocam Allah aşkına su takimi defansa çekme evimizde oynuyoruz..
-
-
yazık oldu son dkikada gol yemez büyük takım
bir halt olacağı yok.
-
Aykut'u hep savundum bugüne kadar.
Ama Aykut büyük takım teknik direktörü olamaz, onu anladım bugün..
Takımı korkak oynatıyor.
Sen kendi sahanda 3-1 öndesin...seyirci senin arkanda...4-1, 5-1, 6-1 yap...ofansif oyuncuları çıkarıyorsun...skoru korumaya çalışıyorsun...rakip takıma bir cesaret geliyor ve skoru eşitliyor.
Bunun başka açıklaması yok....korkaklık!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri