Sayfa 15/139 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 1112 madde; 113 - 120 arası.

Konu: küçük yatırımcı pörtföyü

Yok zaten bu sene Vestel satılmaz çok beklentili ben sen sabirlisin ve uzuncusun diye söyledim yazdığın şirketlerin hepsi 10 numara bende batık şirket almıyorum en kumar Tuborg ve atlas var onlarda bedava vallahi Tuborg poipte birde hisse yok piyasada gitmiyor 6 aydır bekliyorum atlasta zarardayim oda 5 ay oldu ama az az var birde ana para ve baya bir Çekince rahatladım bende memurum 94 den beri

2.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    sayın Diproyal belki kelimeleri düzgün seçememişimdir ama öğrenmemek ayıp değil size bir katkım olursa ne mutlu bana

şimdi sürekli ekran başında değilsiniz çalışıyorsunuz 10 liradan hisse aldınız düşüşte 9.5 altındaki zarara katlanamam diyorsunuz

burada zincir emir ekliyorsunuz. böylece stop oluyorsunuz.

benim kullandığım bankada var.

9.5 da satılılacak stop olunacak yere 1 adet alış giriyorsunuz burası önemli

sonra altta zincir emir yazılan yere gelip zincir emir ekle diyorsunuz sonra burasıda önemli kaç tane hisseniz varsa +1 ekleyip
    bir kademe altına böylece o fiyata geldiğinde bir adet alıyor elinizdeki mal artı yeni aldığınız mal kadar satış koymuş oluyorsunuz.

umarım faydalı olmuşumdur. ben buna zincir emirli stop diyorum siz ne diyorsunuz bilmiyorum başka bir adı varsa cahilliğime verin
    Hocam not defterime yazdığınızı kopyaladım. Çok güzel bir şekilde anlatmışsınız. +1 lot ile yapılan teknik ayarlama olayını bilmiyordum. Mükemmel anlatım için çok teşekkürler...

Not: Bu forumda herkese katkınız açık ve net bulunmaktadır. Sizden çok bilgi öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Çok sağolun başta klavye ile yazistigimizdan dolayı ironi yaptiginizi sanmıştım çünkü Info tarafına bir grafik atmıştım ve benimle baya dalga geçmeye kalktılar bende öğreniyorum 50 yaşından sonra akranlarim hep söylüyorum sudoku ve bulmaca çözüyor ne yapalım geç kaldık gençlikte çabuk öğreniliyor şimdilerde kendi algoritmalarini yazıyorlar gencler

88 yılında üni. Hazirliktayken ilk hissemi almıştım metas odamda T Özal in uzaktan akrabası vardı o söylemişti ve şirket gerçekten uzanlara satılmış ve ihya olmuştuk karaköyde kapış kapış almışlardı hisselerimiz ordan son bir buçuk yıla kadar hislerle tecrübe ile geldik sonra en basit şekliyle grafik öğrenmeye başladık hala öğreniyoruz

5. Sayın Nilkız küçük yatırımcı portföy sayfası hayırlı olsun yazdıklarınızı okuyordum diğer sayfalardan artık buradan takip edeceğim iyi akşamlar.

LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın Nilkiz emeklerinize sağlık.

Çok teşekkürler iyi haftalar

8. Sayfanız bereketli olsun Sn. nilkiz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

Sayfa 15/139 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •