ExtFml( "Forum.Latch",21 ,14 , 14,14 )
rakamlar atmasyondur
diğer bir kullanım
ExtFml("forum.Latch",C>Mov(C, 20,S),C< Mov(C, 5,S),0,0)
diğer bir kullanım
ExtFml("Forum.Latch",LE,LX,SE,SX);
tanımlanmış öğeler var yukarıda
LE:=Signal>0;
SE:=Signal<0;
LX:=0;
SX:=0;
signal de tanımlanmış öge
Signal := x - y;
uzatmayacak olursak
Col A: Long
x:=ExtFml( "ADSI.MAMA_Cyber", MP(), .5, .05);
y:=ExtFml("ADSI.FAMA_Cyber",MP(),.5,.05,.5);
LE:=Signal>0;
SE:=Signal<0;
LX:=0;
SX:=0;
B:= ExtFml("Forum.Latch",LE,LX,SE,SX);
B = 1 AND Ref(B,-1) <> 1
Col B: Short
x:=ExtFml( "ADSI.MAMA_Cyber", MP(), .5, .05);
y:=ExtFml("ADSI.FAMA_Cyber",MP(),.5,.05,.5);
Signal<0;
bence Google her şeyi çözer sadece doğru kelimeleri aramak lazım ...
İyi geceler,
Elimde oluşturduğum 20 adet indikatör var diyelim. Explorere FML ile çekeceğim. T'den T10'a ve Y'den Y10'a kadar. Bu indikatörler birbirine oldukça yakın değerler alıyor. Benim amacım günlük çubuğun (H ve L değerlerinin) bu değerleri kapsayıp kapsamadığını ölçebilmek. Formül yazdım ama explorer sonucu alamıyorum. Nerede hata yaptığımı gösterebilecek kimse var mı?
If(H>=Fml("Y") AND H>=Fml("Y2") AND H>=Fml("Y3") AND H>=Fml("Y4") AND H>=Fml("Y5") AND H>=Fml("Y6") AND H>=Fml("Y7") AND H>=Fml("Y8") AND H>=Fml("Y9") AND H>=Fml("Y10") AND L<=Fml("Y") AND L<=Fml("Y2") AND L<=Fml("Y3") AND L<=Fml("Y4") AND L<=Fml("Y5") AND L<=Fml("Y6") AND L<=Fml("Y7") AND L<=Fml("Y8") AND L<=Fml("Y9") AND L<=Fml("Y10") AND H>=Fml("T") AND H>=Fml("T2") AND H>=Fml("T3") AND H>=Fml("T4") AND H>=Fml("T5") AND H>=Fml("T6") AND H>=Fml("T7") AND H>=Fml("T8") AND H>=Fml("T9") AND H>=Fml("T10") AND L<=Fml("T") AND L<=Fml("T2") AND L<=Fml("T3") AND L<=Fml("T4") AND L<=Fml("T5") AND L<=Fml("T6") AND L<=Fml("T7") AND L<=Fml("T8") AND L<=Fml("T9") AND L<=Fml("T10"),0,1)
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Arkadaşlar Metastock Expert Advisor'da Martin Pring - Long-term Momentum System 'i kullanmaktayım.(Formülü şifreli maalesef) bu sistemin al ve sat verdiği şirketleri The Explorer'da bulmak istiyorum.Yani bu sistemi The Explorer'a adapte etmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim...
The Pring Special K is a momentum indicator
http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:technical_indicatorsring_s_special_k
ve Martin Pring
http://trader-online.tk/MSZ/e-w-KST_...tin_Pring.html
yatay piyasada nötr(-)
ben özellikle indikatör aradım şifreli ise çözülebilir diye fakat Martin Pring 3 ind. var
MS11 - Pring KST (Intermediate term)
MS11 - Pring KST (Long-term)
MS11 - Pring KST (Short-term)
bu üçününde formülü açık
Yer İmleri