564.milyon vergi için ne kadar gelir lazım?
564.milyon vergi için ne kadar gelir lazım?
BU seçime girerken AKP nin müteahhit grubu KK ile görüşmek için kırk takla atmıştı.. KK bunlarla görüşmemişti...Ama Ablamız sadece bunlarla değil derin yapıların ağır abisi dahil herkesle görüşme yapıp masayı devirince , Seçim gecesi Bilişimden sorumlu bilmem kimi KK görevden aldım deyince halkın iradesinin sandığa yansıma olasılığını sıfır olduğunu görmüştüm..Yine de bir umut Emeklilere KK nın vaadleri netti...
Neyse vatandaş dikeni 2 turda seçince ve arkasından İngiliz bakan olunca ilk dikecekleri emekliler olacak dedim ...Maalesef bu konuda da yanılmadım...
Mevcut yapılar o müttehit grupları ile senkronize olmadan iktidar olması imkansız...Muhalefette işçi falan yazan partilerin de derdi sizin de altını çizdiğiniz gibi sadece daha refah bir yaşam için o işi yaptıkları açıktır...
CHP derin yapılar ile meralin derin yapısı kol kola yola devam ettiği sürece AKP gider yeni AKP bizleri dizmeye devam eder...
Neyse si... et gitsin...Borsa ve diğer gelirlerle hayatımıza devam ediyoruz...Adamın birinin dediği gibi bana ne abi...moduna bu seçim sonrası girdim..
Son birşey ; İstanbul Fatihi C.Kaftancıyı bile görevden aldı bu derin yapı...
asla somon baligi yemeyin
https://www.tiktok.com/t/ZT848gKXP/
hele yurtdisinda asla
Ocakta en düşük kök aylıktan maaş alanlar 3+1'ni alınca, Reyis şubatta seyyanen meyyanen deyip + 2 bin gayme verir, buna yasa masa tasa gerekmez.
Temmuzda ise şubatta verdiydik zaten der, % -0- zamla emekli avucunu değil götünü yalar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Örneğin Selim bey (Güneysu) kök maaşı 5.500 × % 37 = ~ 2.000 + = 7.500 gayme.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri