Sayfa 154/1002 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Tam 14 yıllık borsacıyım ve risk seviyesi 1 olan Vk6 fonundayım , akşam param eksilcekmi , 3 günlük faizim heba olcakmı stresi yaşıyorum şu an , bu günleride yaşadıkya ölsemde gam yemem , Rte dümdüz içinden geçti ülkenin...

2.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    18 leri görünce 13.3'ler çok önemsizmiş gibi geliyor; insanın naif yapısı. Halbuki 2 ay önce 13'lü rakamlar hepimizi dehşete düşürüyordu.
    En sevdiklerinin ölümüne alışıyor insan buna mı alışmayacağız kendi savaş uçaklarının meclisini bombaladığı tarihte 3 liraymış, bir ülkenin yaşayabileceği en büyük olaylardan birisi o halde 3 lira olmuş şimdi ne hallerdeyiz Cumhuriyet tarihinin en kötüsüne kah kızarak kah kahkaha atarak halay çekerek gidiyoruz.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Ben satmadım geçtiğimiz haftaki düşüşlerde de ekledim karınca kararınca yine satmayı düşünmüyorum. Düşebilir mi yine düşer ama ne kadar tutabilir ne kadar dayanabilirsin. 128 milyar dolar yetmemiş bu tsunamiye borç parayla, zk'ların satılması ile ne kadar durabilecekler önünde bakalım. Keşke artmasa çok isterim ama enflasyon %60-70 iken insanları dolara altına yönlendirenler utansın.

Biz burada yine tasarrufları korumak büyütmek amacıyla çabalıyoruz feryat ediyoruz da ya bu ülkenin yarısı asgari ücret ile yaşam mücadelesi veriyor evine ekmek götürebilmenin derdinde yazık ya gerçekten bu kadar potansiyelli bir ülkeye yazık.

Dolar almak ateşe benzin dökmektir, almamak ise kendini ateşe atmaktır.
    Orası öyle her düştüğünde tekrar çıkıyor ama çıkışlarda biraz satıp düşüşlerde almayı planlıyorum artık, durup bekleyince sürprizler bizim kârları alıp götürüyor. Zamanla portföyün çoğunluğunu dövize endeksli fonlara çevirmek en iyisi galiba, diğerlerinde para eriyip gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Tam 14 yıllık borsacıyım ve risk seviyesi 1 olan Vk6 fonundayım , akşam param eksilcekmi , 3 günlük faizim heba olcakmı stresi yaşıyorum şu an , bu günleride yaşadıkya ölsemde gam yemem , Rte dümdüz içinden geçti ülkenin...
    herkes alın teri ile kazandığı 3 kuruş parasını resmi %30 larda gerçeği %60 larda olan enflasyona karşı korumaya çalışıyor... Cambaz olduk, Ama devlet eli ile soyuluyoruz, başka ülkede olsa bu manipilasyonlara bu yanlış kararlara sebep olanlar yargıda hesap verirdi...

5. Bazı rakamlar:

Ocak 2021'de >> 31 Aralık 2021'de
    USD; 7,43TL/$ >> 13,00TL/$ %75
    Euro; 9,13TL/€ >> 14,71TL/€ %61
    Akaryakıt: Motorin %83,7 // Benzin %75,6
    Elektrik Artışı % 240 // Doğalgaz Artışı % 424
    Asgari Ücret Artışı %50,5
    TÜİK Enflasyonu; %21,31

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    malesef ,pandemi vs sıkıntı cektik , sonra 4 aydır uzerimizden kamyon geçti resmen .yazıklar olsun bize bunları yaşatanlara

gercek hukuk ve adeletin oldugu ülkenin enstrümanına yatırım yapacagım bundan sonra kesinlikle.

8. Kur korumalı mevduatta dönüşüm kurunun Merkez Bankası tarafından her gün saat 11.00'da özel olarak belirlenmesi uygulaması kaldırıldı. Dönüşüm kuru gün içinde 6 kere açıklanacak.

Sayfa 154/1002 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •