Tam 14 yıllık borsacıyım ve risk seviyesi 1 olan Vk6 fonundayım , akşam param eksilcekmi , 3 günlük faizim heba olcakmı stresi yaşıyorum şu an , bu günleride yaşadıkya ölsemde gam yemem , Rte dümdüz içinden geçti ülkenin...
Tam 14 yıllık borsacıyım ve risk seviyesi 1 olan Vk6 fonundayım , akşam param eksilcekmi , 3 günlük faizim heba olcakmı stresi yaşıyorum şu an , bu günleride yaşadıkya ölsemde gam yemem , Rte dümdüz içinden geçti ülkenin...
En sevdiklerinin ölümüne alışıyor insan buna mı alışmayacağız kendi savaş uçaklarının meclisini bombaladığı tarihte 3 liraymış, bir ülkenin yaşayabileceği en büyük olaylardan birisi o halde 3 lira olmuş şimdi ne hallerdeyiz Cumhuriyet tarihinin en kötüsüne kah kızarak kah kahkaha atarak halay çekerek gidiyoruz.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Orası öyle her düştüğünde tekrar çıkıyor ama çıkışlarda biraz satıp düşüşlerde almayı planlıyorum artık, durup bekleyince sürprizler bizim kârları alıp götürüyor. Zamanla portföyün çoğunluğunu dövize endeksli fonlara çevirmek en iyisi galiba, diğerlerinde para eriyip gidiyor.
Bazı rakamlar:
Ocak 2021'de >> 31 Aralık 2021'de
USD; 7,43TL/$ >> 13,00TL/$ %75
Euro; 9,13TL/€ >> 14,71TL/€ %61
Akaryakıt: Motorin %83,7 // Benzin %75,6
Elektrik Artışı % 240 // Doğalgaz Artışı % 424
Asgari Ücret Artışı %50,5
TÜİK Enflasyonu; %21,31
gercek hukuk ve adeletin oldugu ülkenin enstrümanına yatırım yapacagım bundan sonra kesinlikle.
Kur korumalı mevduatta dönüşüm kurunun Merkez Bankası tarafından her gün saat 11.00'da özel olarak belirlenmesi uygulaması kaldırıldı. Dönüşüm kuru gün içinde 6 kere açıklanacak.
Yer İmleri