Sayfa 155/564 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Forum da yazan arkadaşlara teşekkür yazımdir

ASELSAN trenin de değil isem burada yazılanları sorgulayıp hak vermemdendir. Burayı takip etmiyor olsa idim bugün stres için de bir gece yaşar yarın için hep umut ederdim.

ASELSAN a çağıran arkadaşlar bütün forumlar da yazdılar yerli oto zadecileri çağırdılar gelin zararinizi kurtarın diye inşallah bir tokatta ASELSAN dan yemezler.

Yarin belki ASELSAN 50 TL yi geçebilir olsun bugün benim kafam rahat
    Hepinize teşekkürler

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. "Yarin belki ASELSAN 50 TL yi geçebilir olsun bugün benim kafam rahat
    Hepinize teşekkürler"
    işte bu dostum tebrik ederim.

3. yarın bir sıkıntı çıkmasa borsaya veda ediyorum. geçmişte aselsan kazandırmıştı artık zararına da katlanacağız yapacak birşey yok. şimdilik hafif artıdayım zaten yine. türaş ve hektaştan zarara düşmeden kaçtık ama bu sefer noldu anlamadım. zararda değilim yanlış anlaşılmasın ama kardan zarar çok. ülkemizde yatırımcı sayısı az ve borsaya küsenler fazla. yakın geçmişte icbct kront sasa ve hatta tüpraş ne olduysa aselsan da onların durumuna düştü yatırımcı açısından malesef. tabi en az zarar yapan aselsan aralarında. hisse isterse -10da açsın geçmişte kazandırdığı kar için çıkış yapıp gitmeyi düşüneceğim ben total e bakarım. tabiki yazılanlar ytd. ama bu iş ülkede malesef yorucu. selametle.

4. Hemen ilk curcunada pes edecekseniz nasıl uzun vadede rahat emeklilik hayali kuruyorsunuz?

Yahu Lehman Brothers battığı zaman biz iki taban yemediğimiz günlere şükür ediyorduk. Bunlar o fırtınaların yanında üfleme bile değil.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Piyango matematik bilmeyenlerden alinan vergidir.
    Syg,
    Biraz Matematik ve ekonomi bilenden de borsa üzerinden alıyorlar parayı...söylemek istediğim, hangi enstrümanla iştigal ettiğin önemli degil, önemli olan olaya yaklaşımın. Borsayı da piyango mantığı ile oynarsan, ya tutarsa dersen, bir farkı kalmiyor.

6. Türkiye 10 yıllık tahvilleri %12 ile rekor seviyelerde. Uzun vadeli tahvile yatırım planlıyorum. Emeklilik planında uzun vadeli tahvilin yeri nedir? Sizce faizler daha ne kadar yükselir? doğru alım yeri ve zamanı nedir? fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Türkiye 10 yıllık tahvilleri %12 ile rekor seviyelerde. Uzun vadeli tahvile yatırım planlıyorum. Emeklilik planında uzun vadeli tahvilin yeri nedir? Sizce faizler daha ne kadar yükselir? doğru alım yeri ve zamanı nedir? fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
    Ben prensip olarak tahvile yatırım yapmıyorum...boştaki param likit fonda...onun getirisi de tahvilden çok farklı değil...ben tl mevduat ya da bono yerine uzun vade yatırım olarak eurobond tercih etme taraftarıyım....paramın tl de kalacak kısmı için hisse senedi, tarla yatırımı düşünürdüm.

bu tamamen kişisel bir bakış...yoksa portföyün tl de kalacak kısmı için tahvil yatırımı da olabilir tabii ki.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben prensip olarak tahvile yatırım yapmıyorum...boştaki param likit fonda...onun getirisi de tahvilden çok farklı değil...ben tl mevduat ya da bono yerine uzun vade yatırım olarak eurobond tercih etme taraftarıyım....paramın tl de kalacak kısmı için hisse senedi, tarla yatırımı düşünürdüm.

bu tamamen kişisel bir bakış...yoksa portföyün tl de kalacak kısmı için tahvil yatırımı da olabilir tabii ki.
    eurobond getirisi vergileri beni ürkütüyor. beyan zorunluluğu var ve vergi dilimlerine göre %35'e kadar vergi çıkabiliyor. Tavhil öyle değil. stopaj nihai vergi. yoksa yanılıyor muyum?

Sayfa 155/564 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •