[QUOTE=ressam;2847466] Bunu ironi yapmak için mi yazdınız? Bilemiyorum ama Berk Doğanın hakkını yememek adına, doların 4 ay önce 4,85 olduğu bilgisini tekraren buraya bırakıyorum. Müteakiben, yazınızı "2 ay önce" diye, tashih ettikten sonra "burası çok önemli" rahip etkisi mi, damat etkisi mi? diye sorup çekiliyorum...Saygılar...
Beyefendi adamsan , gerektiğinde ceketi çıkarıp kavgaya hazır deelsen , yumruğunu masaya vuramıyorsan , ağzın sağlam laf yapmıyorsa , sağda solda adamın yoksa , kiracı başa beladır..
hele sen beyefendi kiracı yukarıda bahsettiğim türden ise hapı yuttuğunun resmidir..hey ay işkence olmaya başlar..yatırdı yatırmadı.
bilerek oynamaya başlarlar özellikle geç yatırır faizde çalıştırır..seni dener..ses etmezsen hiç yatırmaz..
uyarırırsın walla unuttum der..
yine yatırmaz..3 gün sonra bi daha uyarırsın..abi tamam ya canımızı mı alacan der..
bi süre sonra önünden geçemezsin dükkanın.malınla rezil olursun..
geçen bi inşaat kentsel dönüşüm cart curt ofisinin önünden geçtim..içindeki haydutlara pardon adamlara şöyle bi baktım da
ödemiyorum lan kirayı derse ne yaparım dedim kendi kendime..
kriz ortamında kiracı...
aman diyorum.
14 Kasım Çarşamba 15:05 İBB BAŞKANI UYSAL: İSTANBUL'DA SU FİYATLARINDA YÜZDE 15 İNDİRİM KARARI ALDIK - HT
enflasyon sepetinde var mı ?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Taze oranlar
550 k tl için 181 gün yüzde 3 stopajlı
vakıf 23.25
yapıkredı 24.60
HALK 22
Yer İmleri