Sayfa 155/1012 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Krizin derinlesecegini bilmeme rağmen kelepir bir arsa dükkan bulsam alırım .Döviz altın mevduat hisse stresli işler ..
    Dükkan al güzel bir yerde al kiranı keyfine bak ..
    Can çukar huy çıkmaz benden ..
    Ps:Altın 190 olursa yüklü alırım demek istedim burdan biraz pahalı bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İyi bir yerden dükkan alıp kiraya vermeyi ben de her zaman isityorum ama bir yandan da kriz derinleşirse kiracı oranın kirasını nasıl ödeyecek diye düşünüyorum.

[QUOTE=ressam;2847466]
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Damat diye dalga geçiyorduk ama adam bana göre beklentilerin üzerinde iş yaptı kim ne derse desin .4 ay önce biri deseki dolar 5.40 lar olacak ,bankalar yine kredi verecek inanmazdı .
    Bunu ironi yapmak için mi yazdınız? Bilemiyorum ama Berk Doğanın hakkını yememek adına, doların 4 ay önce 4,85 olduğu bilgisini tekraren buraya bırakıyorum. Müteakiben, yazınızı "2 ay önce" diye, tashih ettikten sonra "burası çok önemli" rahip etkisi mi, damat etkisi mi? diye sorup çekiliyorum...Saygılar...

3. Beyefendi adamsan , gerektiğinde ceketi çıkarıp kavgaya hazır deelsen , yumruğunu masaya vuramıyorsan , ağzın sağlam laf yapmıyorsa , sağda solda adamın yoksa , kiracı başa beladır..
    hele sen beyefendi kiracı yukarıda bahsettiğim türden ise hapı yuttuğunun resmidir..hey ay işkence olmaya başlar..yatırdı yatırmadı.
    bilerek oynamaya başlarlar özellikle geç yatırır faizde çalıştırır..seni dener..ses etmezsen hiç yatırmaz..
    uyarırırsın walla unuttum der..
    yine yatırmaz..3 gün sonra bi daha uyarırsın..abi tamam ya canımızı mı alacan der..
    bi süre sonra önünden geçemezsin dükkanın.malınla rezil olursun..
    geçen bi inşaat kentsel dönüşüm cart curt ofisinin önünden geçtim..içindeki haydutlara pardon adamlara şöyle bi baktım da
    ödemiyorum lan kirayı derse ne yaparım dedim kendi kendime..
    kriz ortamında kiracı...
    aman diyorum.

4. 14 Kasım Çarşamba 15:05 İBB BAŞKANI UYSAL: İSTANBUL'DA SU FİYATLARINDA YÜZDE 15 İNDİRİM KARARI ALDIK - HT

enflasyon sepetinde var mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Gramı 270 tl den 210 tl olan altın ...güvenli liman diye altın alan kısa vadede iyi zarar yazdı ..
    190 TL olursa alınır ..Uzun vadeci için en güvendiğim yatırım aracı ..
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Damat diye dalga geçiyorduk ama adam bana göre beklentilerin üzerinde iş yaptı kim ne derse desin .4 ay önce biri deseki dolar 5.40 lar olacak ,bankalar yine kredi verecek inanmazdı .
    Düştüğüne inanmak istediğimiz şeyler söz konusu olduğunda, referans noktasını hep en tepeden almak gibi bir huyumuz var.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Taze oranlar
    550 k tl için 181 gün yüzde 3 stopajlı
    vakıf 23.25
    yapıkredı 24.60
    HALK 22

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    14 Kasım Çarşamba 15:05 İBB BAŞKANI UYSAL: İSTANBUL'DA SU FİYATLARINDA YÜZDE 15 İNDİRİM KARARI ALDIK - HT

enflasyon sepetinde var mı ?

"Ozan Bingöl Retweetledi:

2018 yılı iski konut su fiyatları;
    Ocak 4,37
    Şubat 4,41
    Mart 4,45
    Nisan 4,49
    Mayıs 4,57
    Haziran 4,64
    Temmuz 4,76
    Ağustos 4,78
    Eylül 4,88
    Ekim 5,16
    Kasım 5,27
    Bu kadar bindirimden sonra indirim şart değil mi sayın Başkan?!"

8.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Düştüğüne inanmak istediğimiz şeyler söz konusu olduğunda, referans noktasını hep en tepeden almak gibi bir huyumuz var.
    Bu sözünüz aklıma borsayı getirdi. pegasus kağıdı 11.200 tl den kimse almadı. sonra kağıt 36 yı devridi. şu an 23 civarında. çok düştü diye millet el oğuşturuyor.

Sayfa 155/1012 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •