Sayfa 155/543 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 4341 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yaniiii

Kemal Zorlu mağdur. Hisse oranı düşmüş mü demek istediniz?
    Öncesi % 10,94
    Şimdi % 7,86
    HOLDİN GEÇEN YILA GÖRE % 5,03 düşmüş
    Erol Başaran
    Biz
    Kemal abi
    yani her kes azalmış

2.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    HOLDİN GEÇEN YILA GÖRE % 5,03 düşmüş
    Erol Başaran
    Biz
    Kemal abi
    yani her kes azalmış
    Bu işten kazançlı çıkan holding sermayeye göre küçük yatırımcı %39 kayıp yaşamıştır holding ise %5 daha fazla söze gerek yok

3. Merhaba,

Allah'ın gazabı, bu alçak, kalleş ve kaiitesiz adam ve ailesinin üstüne olsun.., mübarek günün ve mübarek insanların hatırı için...

Senelerdir beklediğimiz zorluklar çoğunlukla aşılmış iken, adamın hisseleri getirdiği yere bakın.

Bist 100 ile bizim grafiği üst üste koyunca x işareti çıkıyor... Üstelik Bist bileşik bir endex.

Borç senin borcun ise, ne halt yediğini açıkla da öğrenelim, güya "kul hakkı yememiş" yamyam.

Onurlu bir insan gibi çık, nasıl ödeyeceğini açıkla ve bir ödeme planı sun. Böyle, mahkeme mahkeme süründürme.

Basmane'ye ne oldu?

Tazmin için mahkemeye mi verdin?

Yerine arazi mi alıyorsun?

Nedir durum, karaktersiz insan görüntüsü?

Yetmez mi pisliklerin, daha ne pisleyeceksin?

Tahsisliyi de yaptın.

Ne dolaplar çeviriyorsan, son ver artık!

Yeter...

"Kul hakkı yememiş miş.., İnançlı biriymiş miş..."

Bak hele...

Hadi biz yedik diyelim..;

Her şeyi hakkı ile bilen de mi yiyecek sanıyorsun?

Sen öyle san.

İyi bir gece, hayırlı ve bereketli bir Cuma diliyorum yatırımcı arkadaşlara.

Saygılarımla,

4.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Allah'ın gazabı, bu alçak, kalleş ve kaiitesiz adam ve ailesinin üstüne olsun.., mübarek günün ve mübarek insanların hatırı için...

Senelerdir beklediğimiz zorluklar çoğunlukla aşılmış iken, adamın hisseleri getirdiği yere bakın.

Bist 100 ile bizim grafiği üst üste koyunca x işareti çıkıyor... Üstelik Bist bileşik bir endex.

Borç senin borcun ise, ne halt yediğini açıkla da öğrenelim, güya "kul hakkı yememiş" yamyam.

Onurlu bir insan gibi çık, nasıl ödeyeceğini açıkla ve bir ödeme planı sun. Böyle, mahkeme mahkeme süründürme.

Basmane'ye ne oldu?

Tazmin için mahkemeye mi verdin?

Yerine arazi mi alıyorsun?

Nedir durum, karaktersiz insan görüntüsü?

Yetmez mi pisliklerin, daha ne pisleyeceksin?

Tahsisliyi de yaptın.

Ne dolaplar çeviriyorsan, son ver artık!

Yeter...

"Kul hakkı yememiş miş.., İnançlı biriymiş miş..."

Bak hele...

Hadi biz yedik diyelim..;

Her şeyi hakkı ile bilen de mi yiyecek sanıyorsun?

Sen öyle san.

İyi bir gece, hayırlı ve bereketli bir Cuma diliyorum yatırımcı arkadaşlara.

Saygılarımla,
    Neden kul hakkı yemediğini söylemek gereğini duyuyor herhalde gidici bu arkadaş Rabbim belasını versin

Adam fırıldak maalesef yazık tam bir İzmir oğlanı işin mutfağından gelmiş arkadaş Çok tecrübeli arkadaşlar olmuş Sen ne oldun ona bak

Oğlun her yıl tatile gidiyorken şirketin arabaları eşyalarını taşıyor Allah belanızı versin sizin Kul hakkından bahsedecek en son

Bu şirketin yirmi yıllık karı nerede

140 milyon mazhardan aldın

Egeyıldızdan 36 milyon toplamda 176 milyon geçen sene keş girişi oldu o yılın karı

Nerede bu şirketin son 19 yıldaki karları temettü mü dağttın K O Ç. İZMİRLİ OĞLAN ÇOCUĞU

5. Gübre fiyatları 10 yılda yüzde 1345 arttı

Son bir yılda gelen gübre zamları yüzde 400 e dayandı

Biz hala hisselerin teknik ve temel analizlerine bakıyoruz

Bedelli ya da Bedelsiz yapacak mı diyoruz

Değerlemeler için dudak uçurtan hesaplamalar ortaya çıkartıyoruz

Sermaye artırımı yapacak mı diye bekliyoruz

Almış olduğu ihaleler ve siparişlerle ilgili ne zaman KAP haberleri atacak diye her gün beklenti içine giriyoruz

Patronun yok şu kadar hissesi azaldı yok bu kadar hissesi arttı diyoruz

Kafasına göre hazırlanan bilançolara ve bunları onaylayan denetçi firmaların sahtekârlıklarına şahit oluyoruz

Yılan hikâyesine dönen ama tamamen kendi aralarında düzenlenmiş bir senaryonun sonucunda alınan borç yüzenden yatırımcılara giren ve açıldıkça açılan pazarcı şemsiyesini kapatmaya çalışıyoruz

Cimere ve SPK ya şikâyet dilekçeleri gönderip bunların sonucunda abuk sabuk cevaplarla geri dönüşler alıyoruz

İlgili patrona hala bey ya da abi diye hitap edenlere Allah sizleri bildiği gibi yapsın diyoruz

Son bir buçuk yıldır hiçbir sebep yokken neredeyse her gün düşen hisse fiyatlarını izliyoruz

Her gün hisse fiyatlarının yükselmesi için kendimizce komple teorileri üretiyoruz

Hisse fiyatları sebepsiz düşerken işin peşine düşmeyen SPK nın

Durup dururken ne olduğu belli olmayan yapmış olduğu işlemleri anlamaya çalışıyoruz

İnatla benim yoğurdum ekşi diyen bir patronun eylemlerini izlemek zorunda kalıyoruz

Kendi yönetmeliğini değil de şirket patronlarının isteklerine göre hareket eden bir SPK nın işlemlerine her gün şahit oluyoruz

Yazmaktan sıkıldım geri kalanını siz tamamlayın lütfen

Biraz kinayeli ve amiyane bir ifade kullanmış olacağım ama

Yukarıda yazılan rakamlara göre

Yatırımımızı HAYVAN DIŞKISINA yapsaymışız şu an keyfimiz çok yerinde olacakmış

Saygılar

6. Sayın Kızıl ejder
    Tesbitleriniz on numara beş yıldız, diğer hisseler ve endex uzaya giderken bu karakter yoksunu, dolandırıcının hissesi yüzde yüz aşağıda iyice paranoya olduk artık
    Spk, bağımsız denetim firmaları patronların istediğini yapmaktan öte gitmiyor
    Adam bilançoda zarar göstermek için takla üsüne takla atmış bakkal dükkanımısın kardeşim, bakkal bile bu krizde markete dönüştü
    Söyleyecek okadar çok şey varki bu katır suratlı alınmayacağı için yazmıyorum

7. Kızılejder ve melasis kardeslerim belli ki
    sahurdan sonra Kemal ve Nazif'den dolayı
    uyuyamamışlar
    Yazdıkları serzenişler de haklıdırlar
    Ben gece uyudum kemal ve nazif ile
    ruyam da konuştum hisseleri satma dediler
    Neden dedim
    Eplası yabancılara satmışlar
    Hadi hayırlısı olsun

8.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=8io-vNb01wY
    youtube kanalında 1 saat konuşma yaptı dün

3 dakika da başlıyor

18 şirketi vardı

ben inançlı bir adamım
    benim Bir Allah'ım var
    hiç kul hakkı yemedim diyor.

hayatta en büyük şey İTİBAR diyor
    Kemalciğimin boş konuşmalarını dinleyeceğime Balıkesir'in çılgın eşekleri videosunu izlerim daha inandırıcı.

Dediğiniz gibi kul hakkı yemedim dediyse denecek tek laf

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 155/543 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •