Merhaba,
Allah'ın gazabı, bu alçak, kalleş ve kaiitesiz adam ve ailesinin üstüne olsun.., mübarek günün ve mübarek insanların hatırı için...
Senelerdir beklediğimiz zorluklar çoğunlukla aşılmış iken, adamın hisseleri getirdiği yere bakın.
Bist 100 ile bizim grafiği üst üste koyunca x işareti çıkıyor... Üstelik Bist bileşik bir endex.
Borç senin borcun ise, ne halt yediğini açıkla da öğrenelim, güya "kul hakkı yememiş" yamyam.
Onurlu bir insan gibi çık, nasıl ödeyeceğini açıkla ve bir ödeme planı sun. Böyle, mahkeme mahkeme süründürme.
Basmane'ye ne oldu?
Tazmin için mahkemeye mi verdin?
Yerine arazi mi alıyorsun?
Nedir durum, karaktersiz insan görüntüsü?
Yetmez mi pisliklerin, daha ne pisleyeceksin?
Tahsisliyi de yaptın.
Ne dolaplar çeviriyorsan, son ver artık!
Yeter...
"Kul hakkı yememiş miş.., İnançlı biriymiş miş..."
Bak hele...
Hadi biz yedik diyelim..;
Her şeyi hakkı ile bilen de mi yiyecek sanıyorsun?
Sen öyle san.
İyi bir gece, hayırlı ve bereketli bir Cuma diliyorum yatırımcı arkadaşlara.
Saygılarımla,
Neden kul hakkı yemediğini söylemek gereğini duyuyor herhalde gidici bu arkadaş Rabbim belasını versin
Adam fırıldak maalesef yazık tam bir İzmir oğlanı işin mutfağından gelmiş arkadaş Çok tecrübeli arkadaşlar olmuş Sen ne oldun ona bak
Oğlun her yıl tatile gidiyorken şirketin arabaları eşyalarını taşıyor Allah belanızı versin sizin Kul hakkından bahsedecek en son
Bu şirketin yirmi yıllık karı nerede
140 milyon mazhardan aldın
Egeyıldızdan 36 milyon toplamda 176 milyon geçen sene keş girişi oldu o yılın karı
Nerede bu şirketin son 19 yıldaki karları temettü mü dağttın K O Ç. İZMİRLİ OĞLAN ÇOCUĞU
Gübre fiyatları 10 yılda yüzde 1345 arttı
Son bir yılda gelen gübre zamları yüzde 400 e dayandı
Biz hala hisselerin teknik ve temel analizlerine bakıyoruz
Bedelli ya da Bedelsiz yapacak mı diyoruz
Değerlemeler için dudak uçurtan hesaplamalar ortaya çıkartıyoruz
Sermaye artırımı yapacak mı diye bekliyoruz
Almış olduğu ihaleler ve siparişlerle ilgili ne zaman KAP haberleri atacak diye her gün beklenti içine giriyoruz
Patronun yok şu kadar hissesi azaldı yok bu kadar hissesi arttı diyoruz
Kafasına göre hazırlanan bilançolara ve bunları onaylayan denetçi firmaların sahtekârlıklarına şahit oluyoruz
Yılan hikâyesine dönen ama tamamen kendi aralarında düzenlenmiş bir senaryonun sonucunda alınan borç yüzenden yatırımcılara giren ve açıldıkça açılan pazarcı şemsiyesini kapatmaya çalışıyoruz
Cimere ve SPK ya şikâyet dilekçeleri gönderip bunların sonucunda abuk sabuk cevaplarla geri dönüşler alıyoruz
İlgili patrona hala bey ya da abi diye hitap edenlere Allah sizleri bildiği gibi yapsın diyoruz
Son bir buçuk yıldır hiçbir sebep yokken neredeyse her gün düşen hisse fiyatlarını izliyoruz
Her gün hisse fiyatlarının yükselmesi için kendimizce komple teorileri üretiyoruz
Hisse fiyatları sebepsiz düşerken işin peşine düşmeyen SPK nın
Durup dururken ne olduğu belli olmayan yapmış olduğu işlemleri anlamaya çalışıyoruz
İnatla benim yoğurdum ekşi diyen bir patronun eylemlerini izlemek zorunda kalıyoruz
Kendi yönetmeliğini değil de şirket patronlarının isteklerine göre hareket eden bir SPK nın işlemlerine her gün şahit oluyoruz
Yazmaktan sıkıldım geri kalanını siz tamamlayın lütfen
Biraz kinayeli ve amiyane bir ifade kullanmış olacağım ama
Yukarıda yazılan rakamlara göre
Yatırımımızı HAYVAN DIŞKISINA yapsaymışız şu an keyfimiz çok yerinde olacakmış
Saygılar
Sayın Kızıl ejder
Tesbitleriniz on numara beş yıldız, diğer hisseler ve endex uzaya giderken bu karakter yoksunu, dolandırıcının hissesi yüzde yüz aşağıda iyice paranoya olduk artık
Spk, bağımsız denetim firmaları patronların istediğini yapmaktan öte gitmiyor
Adam bilançoda zarar göstermek için takla üsüne takla atmış bakkal dükkanımısın kardeşim, bakkal bile bu krizde markete dönüştü
Söyleyecek okadar çok şey varki bu katır suratlı alınmayacağı için yazmıyorum
Kızılejder ve melasis kardeslerim belli ki
sahurdan sonra Kemal ve Nazif'den dolayı
uyuyamamışlar
Yazdıkları serzenişler de haklıdırlar
Ben gece uyudum kemal ve nazif ile
ruyam da konuştum hisseleri satma dediler
Neden dedim
Eplası yabancılara satmışlar
Hadi hayırlısı olsun![]()
Yer İmleri